Hříšní lidé města pražského

86%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
9.5
Jen těžko bych hledal lepší sérii detektivek, než je Hříšní lidé města pražského. Každý příběh má hlavu i patu a je k tomu takový lidský bonus. Není to strojové a hnané za každou cenu do napětí. Rada Vacátka,m Brůže, Bouše i Mrázek jsou navíc excelentní.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
10
Výborný scénář, režie, herci, ale naprosto skvělá hudba Zdeňka Lišky! Taky Praha je zde krásná! Kéž by takhle zůstala! Změnila se úplně k nepoznání. Mnoho domů měli spíš opravit než vyhodit do povětří. V paměti mi utkvěla rovněž smyslná Květa Fialová, která v jednom z příběhů otrávila svého muže. No a Jaroslav Marvan coby rada Vacátko (český Maigret) má "glanc", podobně jako David Suchet v roli Hercula Poirota, ale ty příběhy jsou tak překombinované, že se v tom nikdy nevyznám. Tady je jasný motiv, jasné všechno, brilantní zápletky i finální vyústění.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
nádherný český seriál, ve kterém mě vždycky zaujme ta preciznost práce známé party rada Vacátka...
bidlobox
3 802 bodů
8
Je paráda, jak z tohohle seriálu na nás dýchne ta tajemná, mlhou zahalená atmosféra "starých časů". Skvěle k tomu dopomáhají i česká herecká esa, která, a možná je to právě i tím, už většinou nežijí, takže jde o takové "hledání ztraceného času".
miza
miza
2 336 bodů
8
Připomenutí starých hezkých časů a toho že i tenkrát byly problémy s kriminalitou.Tenkrát byl asi život plný pohody a úcty k policii.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
supr.
batal
893 bodů
10
skvělý seriál, kdykoliv rád znovu uvidím
pbatal
347 bodů
10
skvele, lze videt nekolikrat...
taver
39 bodů
7
super