Bitevní loď

64%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Od akčního filmu prostě očekávám víc než jen bezmyšlenkovitou akci s obřími monstry. Bitevní loď vznikla za jediným účelem a to je vyždímat co nejvíce peněz z kapes puberťáku a k tomu odpovídá i kvalita filmu a obsazení Rihanny. Ale,ať jen nepomlouvám,tak akce byla vcelku dobrá.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Není to dost blbé, bohužel. Několik upřímných WTF momentů jde vypíchnout, ale zvlášť prostřední třetina nudí úplně stejným způsobem, jako třeba druzí a třetí transformeři. Ale bylo to blízko!
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Spousta klišé už je v tomhle typu filmů v podstatě rutinou, a tak se dá přežít, ale boužel Bojová loď trpí hlavně nedostatkem kvalitních postav a taky pořádného děje (navíc pořád nemůžu uvěřit, proč tahle zhovadilost měla přes 2 hoďky).
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Bitevní loď je světový film a vychází z nejlepší tradice Rolanda Emmericha, Stevena Spielberga, dojde na citaci Tajemné záře nad Pacifikem, válečných a katastrofických filmů ze 70. let. Berg však pomyslný dort nakonec ukočírovat zvládl, byť má film trochu potíže s timingem akce v prostředku , jenže každý kdo zná natáčení v Hollywoodu ví, že to není jeho chyba. Bitevní loď je profesionálně natočený film pro nejširší publikum, který je určen zejména pánům a divákům, kteří milují militaria, armádu, bitevní taktiku, počítačové strategie, svižnou akci a film Armageddon. Film dle mého není ani příliš limitován věkem, protože není ani příliš násilný. Bitevní loď se dá zhlédnout bez ztráty květinky, ale nečekejte, že tam zanechá nějakou výraznější stopu, vypnout se u něj ale bez potíží dá. Škoda, že Berg nenatočil A-Team.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Nic nového, nic originálního, pouze demoliční a popkornová klasika v tom nejlepším slova smyslu. Battleship má všechno, co by měla taková moderní akční oddechovka mít, a díky přítomnosti popové královny Rihanny, které to ve vojenské uniformě sluší snad úplně stejně jako v přiléhavém oblečku, i něco navíc. Stačí vypnout mozek a o zábavu je postaráno..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Je to taková seniorská Transformerština. O efektech se ani rozepisovat nebudu, byli prostě povedené. Připadalo mi to dost jaksi usedlé, snad už jednou viděný styl. Na druhou stranu bavilo, nenudilo a dobře u sledování utekl čas. A ta kočanda Rihanna, hmmm...
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Na to, že hlavnú úlohu hrá speváčka, a že zápletka je vybudovaná z 30 rokov starej arkádovej hry, ktorá moc inteligencia teda nepobrala je to fajn blockbuster. Silné béčko, no štýlové...
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
0
Tak na tomhle jsou dobrý akorát efekty. Všechno ostatní je šílená ptákovina. Při sledování jsem skoro cítil jak se mi odlupuje šedá kůra mozková. To jako mysleli vážně - nejmodernější zbraně si pomalu ani neškrtnou. Takže tam nastoupí parta staříků s prdítkem, který by potřebovalo generálku než by vůbec vyplulo a všechno zachrání. Vážně se divím, že na konci neměl sólo výstup nějaký důstojník pro nábor. HRŮZA
kedl
kedl
6 380 bodů
8
S místy přitažené za vlasy, ale mě to vůbec nevadilo, bavil jsem se. Berg je slušnej řemeslník a s Bayem si můžou konkurovat. Děj je otevřený, takže pokud tržby nezklamou, můžeme se těšit na novou várku "emzáků" a její likvidaci. P.S. Doufám, že se z Berga nestane infantilní magor jako z Baye.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Ano, ano, ano. Musím souhlasit. Je to typický Blockbuster dnešní doby. (Skloubení filmů Transformers a Válka světů). Příběh téměř žádný, roztřesená kamera, Rihanna, která je možná sexy, ale to nestačí v porovnání s jejím (ne)hereckým výkonem. Jinak hudba byla dobrá a teda hlavně ta od AC/DC. Závěr a typicky Americký WTF moment alá záložní posádka veteránů a jejich nezničitelná loď, to už bylo hodně mimo. Sečteno, podtrženo, jako oddychovka to ušlo, možná by neuškodil ani nějaký ten 3D efekt.