Sněhurka

60%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Šílený Ind znásilnil Sněhurku! Ale neplačte, jí se to moc líbilo... Singhova režie na vás zapůsobí pouze a jen tehdy, když přistoupíte na to, že vizionář jako on má pro vše nějaký záměr. Hra s klišé, bollywoodské prvky (už jen obočí hlavní hrdinky), kýč, nevkus a song v tu nejnevhodnější chvíli - tohle je buď na odpad, nebo na rozhodné pokývání hlavou. A po opětovném zhlédnutí v originálním znění už pokyvuju bez zaváhání. Tahle sofistikovaná obludnost si zasluhuje uznání, a to nejen proto, že si Singh troufá natočit film za skoro 100 milionů bez cílového publika.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Zcela jistě nejslabší Singhův kousek, i přesto ale ucházející pohádka s Tarsemovým rukopisem. A Armie Hammer mě začíná zajímat čím dál více. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Sněhurka tak trochu jinak. Trpaslíci pobavily, macecha správně zlá a sněhurka milá. Příběh pohádkově zábavný a celkem i povedený.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi, proč jsi upozadilo největší trumf celé podívané (Julia Roberts) a místo toho natlačilo do popředí dívku, která akorát ruší objemem svého obočí? Snaživý nový přístup ke staré látce padá jak po formální stránce (ve filmu je cca pět lokací a všechny naznačují, že rozpočet nebyl příliš vysoký), tak při výběru hlavní představitelky. Ne že by Lily Collins byla špatná, ale vedle Roberts se vyloženě ztrácí. Mohla to být výborná komedie, kdyby tvůrci opravdu šlápli do pedálu protipólu a dali do popředí Zlou královnu. Jejím odsunutím na vedlejší kolej odsoudili i samotný film. Jejich chyba.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
2
Tak tímto kýčovitým děsem jsem všechny své naděje, že Tarsem dokáže svůj obrazotvorný talent nějak zajímavěji využít, hodil definitivně do koše. Taková slátanina, a i obrazová originalita se vytratila, byla dovršena bollywoodským koncem na americký způsob, což tomuhle žalostnému dílu uštědřilo poslední ránu z milosti.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Dalo se to, ani jednou jsem nemusel obracet oči v sloup takže 60%. Závěrečej Bollywood song od sovy Lily Collins nepočítám
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6.5
První, co musíš napsat je, že výkon Julie Roberts byl naprosto geniální. Zlá královna jí sedla se vším všudy se spousty skvělých hlášek. Filmů o Sněhurce bylo natočeno spousta každá s jinou dějovou linkou, tenhle děj patří k těm slabším. Je to zdlouhavé, nezáživné a nebít zlé Julie asi bych to nedokoukala. Navíc otřesný konec s indickou písní.
kknk2
kknk2
2 937 bodů
7
Mám pro tuhle Sněhurku docela slabost, i když jde jen o průměrný rodinný film s laciným vizuálem. Scénář se odklání od všeobecně známého originu, na druhou stranu povedení trpaslíci i samotná Sněhurka disponují pohádkovým šmrncem. Jestliže vás nezaujme ani humor, zaměřte se na obsazení.
hp24
2 833 bodů
6
Jenim slovem: CRAZY! Parodie. Bollywoodsky zaver se dal ocekavat uz diky specificke scenerii a kostymum. Ale chudaci deti, tento film jim nepoustejte, dokud nebudou poradne znat klasickou pohadku o Snehurce a sedmi trpaslicich.
Elizabett
Elizabett
2 673 bodů
10
Krásný film