Sněhurka a lovec

68%
Sněhurka a lovec
Plakát traileru

Mocná čarodějnice Ravenna se lstí vetřela do přízně krále prosperující a mocné říše, který z ní záhy udělá královnu a pak zemře. Ravenně ale podle proroctví kouzelného zrcadla stojí ve štěstí nevlastní dcera Sněhurka a posedlost vlastní krásou, kterou by si ráda uchovala navěky. Všechny problémy by vyřešila Sněhurčina smrt, jenže dívka právě uprchla z domácího vězení do Temného lesa, odkud se ještě nikdo živý nevrátil. Ale královna potřebuje mít jistotu, a tak si najme odvážného lovce, který dostane za úkol ji vystopovat a přivést zpátky. Jeho sebevražednou misi komplikují nejen podivuhodní obyvatelé, kteří les obývají, ale také to, že Sněhurka není jen tak obyčejná holka. Klidu na práci lovci nepřidává ani statečný princ, jenž pro ni má slabost už od dětství, a hlavně partička sedmi trpaslíků, kteří sice nejsou tak roztomilí jako Prófa a Stydlín, zato se umí náramně ohánět se sekyrou a vědí, že se Sněhurkou jim svitla naděje na záchranu temnotou zmítané říše. (oficiální text distributora)




Pete69
Pete69
29 308 bodů
7.5
Sněhurka a lovec jsou kvalitativně podobné Jeníčkovi a Mařence, kteří kosí čarodějnice ve velkém. Toto spojení pohádky a krve u mě funguje a je to dobrá podívaná. Další kousek do sbírky krvavých pohádek , který se povedl. Doufám, že ještě není vyčerpáno a brzy přijde další pohádka pro dospělé.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Opak Singhovy Sněhurky. Snaha zalíbit se na úkor obsahu a smyslu. Prázdný film plný samoúčelně krásných scén (královna se koupe v mléce, pojďme si pohladit jelena), bez jakéhokoliv potenciálu. Krom nadržené Belly, která prostě není dobrá, to ale jistí obsazení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Že u mě ze dvou letošních Sněhurek zvítězí ta barevná a veselá nad akční a temnou, bych rozhodně nečekal. Ale boužel Sanders krom oku lahodícího vizuálu nepředvedl vůbec nic. 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Snow White and the Huntsman (více)
  • USA Sněhurka a lovec
  • USA Snow White and the Huntsman
  • USA Sněhurka a myslivec
Premiéra v ČR:
31. 5. 2012
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
170 mil. USD
Tržby:
396,6 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Sněhurka a lovec je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Sněhurka a lovec


Podobné


Powered byJustWatch