Křižovatka smrti

74%
Křižovatka smrti
Plakát traileru

Policejní detektiv ve službách FBI pátrá po unesené dcerce čínského velvyslance. Na pomoc mu přichází velvyslancův přítel, který považuje za svoji povinnost pomoci při její záchráně. Rozjíždí se pátrání protkané spoustou neuvěřitelných honiček, akčních scén a prvky asijských bojových umění. Nakonec je dcerka zachráněna a únosci předáni spravedlnosti.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Spojením bojového umění Chana a prostořeké pusy Tuckera vznikla výborná akční komedie,která dokáže pobavit celou rodinu. Právě z té různorodosti obou policistů vzniká nejvíce humorných situací. Tucker je místy až příliš uřvaný,ale to k němu prostě patří. Za to Chan je zde ve vrcholné formě a předvádí svůj osobitý bojový styl,který se mi neokouká. Výborná Buddy komedie.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Devadesátková klasika, která ale u mě v kategorii akční komedie nestojí tak vysoko, jako jiné filmy z té doby. Je to obyčejný kousek. Musím uznat, že to není přepálené a Jackie Chan ukázal i bez do maxima vyšroubovaných akčních scén předvést své akrobatické umění. První polovina poklidná, v druhé si přijdou fanoušci Jackieho na své.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Tady prostě musím přitlačit. Tahle komedie je totiž opravdu zábavná. Skvělá expozice, komické duo, které spolu funguje, výborné hlášky a stopáž tak akorát. Ve své době to byl opravdu svěží vítr a i po čase se na to rád podívám. Tohle se podle mě opravdu povedlo.


Dodatečné informace

Původní název:
Rush Hour (více)
  • USA Křižovatka smrti
  • USA Rush Hour
  • USA Križovatka smrti
Premiéra v ČR:
11. 3. 1999
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
33 mil. USD
Tržby:
244,72 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Křižovatka smrti je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Křižovatka smrti


Podobné


Powered byJustWatch