V cizí kůži

63%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Originalita nic moc, ale místy je to fakt nářez. Holt Dobkin takovéhle šílenosti celkem zvládá. 6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Méně je někdy více, dva dobří herci, slušný režisér, ale k čemu to, když je scenárista ignorant a hovado. Nápad zajímavý, byť stokrát viděný a místy to ujde, ale proboha proč je to tak strašně sprostý? Říct milionkrát č..., k.., h.. prostě komedii neudělá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tohle téma už tu bylo. Zpočátku velice zábavný a šíleně svižný film, který se zničeho nic změní v pomalejší a víc romantičtější komedii. Je sice přisprostlější a dítě mláticí hlavou o postýlku a mimčo kadící Batemanovi do pusy byli velice vtipnými okamžiky, ale právě ta změna co povolí tempo zničila celý film. Kdyby celý film byl jako celá jeho první větší polovina, bylo by i hodnocení vyšší.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Vo štvorici po opici ,len triezvo.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Mě nevadí časté nadávky, ani podobné sprosťárny, které provázejí skoro celý film, takže jsem se bavil. Myšlenka filmu je sice ohraná a byla tady už mnohokrát v jiných filmech, ale Bateman a Reynolds jako takový nebe a peklo mi sedli. K tomu krásná Olivia Wilde a na svůj věk dobře vypadající Leslie Mann. Stačí prostě jenom na chvilku vypnout a myslím, že byste se mohli bavit.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Průměrná komedie s fekálníma prvkama a luxusní Oliviou Wilde. Na film jsem se koukal, když jsem měl oběd, takže ten fekální hůmor mě fakt moc nenatchnul. Ale to, že se tam skoro uplně svlíkne Olivia a budou vidět i cecky to mě naopak potěšilo. Ale víc jak za *** dát nemůžu. Čistej průměr.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8.5
Docela hloupá komedie zcela závislá na excelentních výkonech dvou hlavních představitelů mě na první (i druhé) podívání docela nadchla. Postupem času se však vtipy stávají až příliš dětinsky sprosté, logika chybí, ale pořád se to dá. Jedno shlédnutí určitě doporučuji.
Kuca25
2 132 bodů
4
Možná že jsem byl při hodnocení tohoto filmu trochu přísnější, jenomže já za poslední dobu viděl tolik podobných snímků že mě tenhle už neměl čím překvapit. On to i nejspíš je film hoden tří hvězdiček, ale bohužel pro něj jsem ho viděl ve špatné době. Námět na prohození těl je super, ale řekl bych že špatně využit. Také mi přišlo až moc jednoduché kletbu zvrátit. Ryan Reynolds i Jason Bateman hráli úplně stejnou roli jako v každém filmu a Leslie Mann tu byla spíš jako na okrasu. Celou dobu má důvod proč se na všechno vykašlat, ale vždy o tom jenom mluví a její řeci pak ztrácejí význam. Nebýt tohoto filmu ani si nikdy nevšimnu že Olivia Wilde je i sexy, ale jinak klišé za klišé. Takových komedií bylo v tomto desetiletí tolik že by museli tvůrci přijít s něčím převratným aby každá nebyla jen průměr s opakujícím se dějem, jenom s jinými vtipy. Vtipné je že v 90% těchto komedií hraje Jason Bateman, akorát se kolem něho mění herečtí kolegové.