Rock of Ages

57%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Rock of Ages je přesně ten film kde nejde zas tak o děj,ale o to užívat si tu osmdesátkovou atmosféru prokládanou světoznámými rockovými peckami. Tom Cruise si zde střihl vážně prďáckou roli a bavil mne ze všech herců nejvíce. Myslím,že muzikálové verzi film ostudu určitě neudělal.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Rockový muzikál si teda představuju trošku jinak. A rozhodně ne jako přeslazenou limonádu. Písničky jsou sice fain (ale mají těžce popový háv), Malin Akerman ve spodním prádle taky fain, ale jinak je to blivajz, který ani neví jestli chce být komedií nebo parodií na sebe sama. 4/10
Klajnik
Klajnik
8 584 bodů
4
Očekával jsem ne natolik zdařenou poctu rocku s průměrným příběhem, avšak velmi dobrou a zajímavou postavou Toma Cruise. Já rock miluju, talže tohle mělo předpoklady, dostat mě víc než by si takový film zasloužil. Bohužel z toho vylezl ze 70% trapnej slaďák o dvou postavách které mě nezajímaly, Cruise byl v ústraní, taneční čísla nemají tu správnou choreografii a ještě do toho nacpali homosexuální číslo mezi Baldwinem a Brandem. Měl jsem radši zůstat u traileru 2, kterej je sestříhanej 100x líp než film a při scéně, kdy Cruise vystoupí před publikem, mě zamrazilo po celých zádech. Opravdu silný moment, který byl ve filmu pohřben.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Když opomenu otřesnou hlavní hereckou dvojici tak k téhle hudbě mám kurevsky blízko i když některý songy prasí popovejma hláskama nemůžu si pomoct, ale i v jejich podání jsem je slyšel rád. 69%
Jamie76
Jamie76
4 268 bodů
8
Tom Cruise ukázal jeden ze svých talentů a rozjel tona plný pecky jako Rocková hvězda Stacee Jaxx. Obsazení je skvělé s neskutečným hudebním nadáním. Film si nezakládá jenom na ději ale také na rockové atmosféře a hudebních hitech, jenž zná téměř každý. Děj se točí okolo několika postav, jejichž cesty schází a rozschází, Je tu mladá dívka Sherrie Christian z Oklahomy, která přichází do Hollywoodu splnit si svůj sen a mladý měšťák Drew Boley, který pracuje v Bourbon Room, poté, co se seznámí a Drew ji pomůže získat v Bourbon Room místo servírky, sledujeme jejich životy, lásku a osudy, stejně tak sledujeme osudy samotného Bourbon Room, jeho majitele Dennise Dupreeho (Alec Baldwin) a Dupreeho asistenta Lonnyho (Russell Brand), dalším je Stacee Jaxx (Tom Cruise), asi ta největší rocková hvězda, který se snaží vypořádat se svým agentem (Paul Giamatti) a prázdnotou v srdci za pomocí své opice, whisky a sexu s náhodnými dívkami. V tu chvíli přichází další postava Constance Sack (Malin Åkerman), moderátorka časopisu Rolling Stone. Do všeho se prolíná život a kariera Patricie Whitmoreové (Catherine Zeta-Jones), manželka starosty Mikea Whitmorea (Bryan Cranston), která se aktivně podílí na protestech proti Rock 'n' Rollu a Stacee Jaxxsovi a chce jeho i Bourbon Room zničit.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
2
Slátanina občas dobrých písní, o nic jiného v tomhle filmu Shankmanovi ani nemohlo jít, jinak si to nedokážu vysvětlit. Druhou půlku filmu už jsem se jen chytala za hlavu a doufala, že to brzy skončí, až jsem skoro nevěřila, že to může být tak hloupé. Film o tom, jak jedna reportérka promluví do duše rockové závislé trosce a postaví ho opět na nohy. O tom, jak si dva podivní chlapi vyznají lásku. O tom, jak hlavní „hrdinka“ zjistí, že přijela do L.A. hledat lásku a ne slávu. O tom, jak se z její lásky stává rocková star... No řekněte sami, to zní trochu hrozně. Také otřesné obsazení, do hlavní dvojice ani snad už nemohli vybrat divnější lidi. Prostě film plný divných lidí, divných výkonů, divných hlášek.... A klidně bych dala i méně, tohle jen za pár dobrých songů.
kristyna-vitkova
15 bodů
8
Film, který skvěle splnil poslání pobavit. Jiné ambice určitě nemá a jiné se od něj ani nečekají. Výborné obsazení, ještě lepší hudba. Původnímu muzikálu rozhodně ostudu neudělal. A Tom Cruise pomalu dostává nálepku mistr převleků :-)