Alvin a Chipmunkové 3

47%
Alvin a Chipmunkové 3

Když v roce 2007 vstoupil do kin formou celovečerního filmu fenomén mnoha generací Alvin a Chipmunkové a ze zpívajících Chipmunků Alvina, Simona a Teodora se stala filmová senzace, byla otázka dalšího pokračování zodpovězená dříve, než jste stihli říct “Alvinnnnneee!!!”. Druhý díl dorazil do kin o dva roky později a zpívajícímu triu přibyly nové kamarádky - Chipettky. A vzhledem k tomu, že s prvním i druhým dílem se Chipmunkům a jejich tvůrcům podařilo vzít Hollywood i zbytek světa útokem (jen v České republice oba filmy vidělo přes 232 tisíc diváků), neváhali tvůrci ani na vteřinu a vrhli se do natáčení ještě zábavnějšího a dobrodružnějšího pokračování.

Tentokrát si naši staří známí vyrážejí užít prázdniny na luxusní výletní loď, kterou svým dováděním během chvíle obrátí naruby. Chimpunkové a Chipettky páchají na parníku, který se stal dočasně jejich hracím hřištěm, jednu lumpárnu za druhou a zpestřují tak prázdniny nejen sobě, ale i všem ostatním pasažérům. Veškerá legrace ale končí ve chvíli, kdy ztroskotají na opuštěném ostrově, ze kterého, jak se zdá, není úniku. Brzy se ale ukáže, že ostrov není tak opuštěný, jak to na první pohled vypadalo. Alvin a jeho přátelé potkávají nového kamaráda, se kterým se vydávají na dobrodružné putování po ostrově, na jehož konci je čeká velké překvapení.




Recenze: Alvin a Chipmunkové 3

Kinobox.cz
30%

Za prvé nejsou písničky česky, takže budete muset dětem texty překládat. Za druhé nejsou pisklavé hlasy úplně ideální k poslechu. Několikrát se mi stalo, že jsem vůbec netušil, co daná postava říká. A v případě Chipettek je problém díky slovenštině dvojnásobný (u malých dětí počítám, že ty jim neporozumí ani slovo).


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2.5
Tak jako předchozí chipmunkové je i tenhle film neuvěřitelně otravný a barevný. Pro děti,kterým je film určený se bude určitě líbit a budou nadšené,ale pro všechny ostatní a dospělý doprovod to bude jen těžko stravitelné. Písničky v podání chipmunku jsou jen hřebíčkem do rakve této šílené série.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
Nesnesitelní upištění Chipmunkové, které doplnili stejně nesnesitelné samičky pokračují svou jízdu ve stejném duchu i "kvalitě". Spousta migrény způsobujících songů a laciný příběh. Abych jen nehanil, docela se mi líbila vybuchující sopka a odletující kusy rozžhavené lávy při útěku povedené partičky z ostrova.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Dementní veverky potřetí: Slabší díl než jednička a dvojka. Budu se zase opakovat: zábavná jednohubka.


Dodatečné informace

Původní název:
Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked (více)
  • USA Alvin a Chipmunkové 3
  • USA Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked
Premiéra v ČR:
22. 12. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
75 mil. USD
Tržby:
342,7 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Alvin a Chipmunkové 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Alvin a Chipmunkové 3


Powered byJustWatch