Alvin a Chipmunkové 3

47%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2.5
Tak jako předchozí chipmunkové je i tenhle film neuvěřitelně otravný a barevný. Pro děti,kterým je film určený se bude určitě líbit a budou nadšené,ale pro všechny ostatní a dospělý doprovod to bude jen těžko stravitelné. Písničky v podání chipmunku jsou jen hřebíčkem do rakve této šílené série.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
4
Nesnesitelní upištění Chipmunkové, které doplnili stejně nesnesitelné samičky pokračují svou jízdu ve stejném duchu i "kvalitě". Spousta migrény způsobujících songů a laciný příběh. Abych jen nehanil, docela se mi líbila vybuchující sopka a odletující kusy rozžhavené lávy při útěku povedené partičky z ostrova.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Dementní veverky potřetí: Slabší díl než jednička a dvojka. Budu se zase opakovat: zábavná jednohubka.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Slabý
  • příběh
  • humor
Matli
Matli
8 300 bodů
2
O hodně horší než dvojka. Děj je naprosto stupidní. Samozřejmě pro děti super, ty se rádi koukaj na celej film skákající veverky. Hvězdička za opět dobrý písničky. 17%
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Ujde to ale ten příběh vrže snad až na druhum konci zeměkoule tak že tam praskaj okna.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
5
Nic moc. Jen takové lákadlo pro fanoušky minulých dílů. Příběh byl na mnoha místech přímo předvídatelný až to bolí. Hudba je neodmyslitelnou součástí filmu, ale co je moc to je moc. Nemám ani tak na mysli hudbu jako takovou, ale hudební hvězdy, které se chtějí prosadit ve filmu. To je ubohý. Jinak je film doplněn poslední populární hudbou, ke které příliš kladný vztah nemám, ale byla uspořádána uspokojivě. Nechápu proč dvojka byla méně úspěšnější? Tento díl by měl dostat označení sci-fi. Na čtyřku do kin bych nešel asi ani zdarma. I ta dvojka možná byla příliš. Děkujeme, odejděte!
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Ujde to,ale je to slabší. Jednotka byla asi nejlepší. Hodnotím 50 procenty.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
Chipmunkové jsou skvělí a ještě když se k nim přidaly Chipettky, je to podle mne krásné zpestření.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10