Expendables: Postradatelní 2

79%
Expendables: Postradatelní 2

Stará známá banda Postradatelných Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) a Hale Caesar (Terry Crews) se dají opět dohromady poté, co je tajný agent CIA Church (Bruce Willis) povolá, aby jim zadal zdánlivě jednoduchou zakázku. K partičce se přidávají i noví členové Billy the Kid (Liam Hemsworth) a Maggie (Yu Nan) jako první žena v týmu Postradatelných.

 

Ačkoliv úkol vypadá velice jednoduše, samotná akce se příliš nevydaří a jeden člen Postradatelných během ní dokonce zemře a to dost nepěknou smrtí. Jeho parťáci se ho rozhodnou pomstít přímo na místě, tedy na nepřátelském území, kde mají pouze mizivou šanci na úspěch. Postradatelným se podaří rozpoutat peklo na zemi, na které se mimochodem válí i pět tun čistého plutonia, které by naši planetu hravě vychýlilo z osy. Tuhle třaskavou směs musí zajistit dřív, než bude pozdě. To je ovšem brnkačka ve srovnání se šťavnatou pomstou za kamarádovu smrt. A protože na takový akční ohňostroj nebudou samy stačit ani hvězdy, které jsme viděli v prvním díle, musely se vzdát zaslouženého důchodu i další legendy - Chuck Norris a Jean- Claude Van Damme.

 

„V předešlém díle Expendables si Arnold Swarzenegger zahrál pouze epizodní roli, nyní jsme si poprvé v kariéře mohli zahrát společně a vytvořit tak pro diváky super akční podívanou“ říká Sylvester Stalone. Diváci se mají opravdu na co těšit.




Recenze: Expendables: Postradatelní 2

Kinobox.cz
90%

Přestože West už pěkných pár let k čistokrevné žánrovce nepřičichl, na filmu to naštěstí znát není. Vše vede pevnou rukou od začátku do konce a vyjma havárie letadla se film úspěšně vyhýbá syndromu moderních akčních filmů „stříháme tak zběsile, až není vůbec nic vidět“.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Jestli jsem byl z první dílu nadšený,tak z toho dílu jsem rovnou v 7mém nebi. Dvojka vsadila na odlehčenější atmosféru plnou vtípku a místy i sebe parodie. Opět se setkáváme se spoustou akčních hvězd let minulých a srdce nejednoho fanouška plesá blahem. Akce je opět výborná a JCVD jako záporák výborný. Hřebem celého filmu je však scéna s Chuckem Norrisem.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Druhý díl se mi líbil o něco více, než ten první. Akcí je divák zasypán hned od prvních vteřin a že je to pořádná řežba. prostřední hodina je ovšem příběhová a nepříliš záživná. toto má byt čistokrevně akční film, takže by více akce filmu slušelo. Celkově ale dobré beru-li to jako filmový návrat k čistokrevným akčním filmům osmdesátých a devadesátých let.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Člověk se párkrát zasměje hercům, ale ve výsledku je to nudné a nezajímavé. West je vážně břídil. V podstatě je to zábavné přesně tak, jak ze své podstaty prostě musí, ale ani o chlup víc.


Dodatečné informace

Původní název:
The Expendables 2 (více)
  • USA Expendables: Postradatelní 2
  • USA The Expendables 2
  • USA Postradatelní 2
Premiéra v ČR:
6. 9. 2012
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
100 mil. USD
Tržby:
314,98 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Expendables: Postradatelní 2 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Expendables: Postradatelní 2


Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch