Navždy spolu

72%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Průměrný romantický film,který rozhodně nevytěžil maximum ze svého potenciálu. Rachel McAdams je jako vždy krásná a spolu s Tatumem tvoří před kamerou skvělý pár. Bohužel ve filmu je víc nudných pasáži než je zdrávo a i proto nemůžu dát jinak než (65%)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 421 bodů
9
Co kdyby vás ten, koho milujete, doslova a do písmene nepoznával? Věděli byste, jak si jeho srdce získat podruhé? Ano. A právě o tom je tento příběh natočený na základě skutečné události, který by mohl být i pro mnohé ponaučením. Ve svatební den si Paige a Leo vzájemně vyznají lásku a slib. Jenomže se později stane autonehoda. Těžce zraněná Paige jako zázrakem přežije, ale ztratí paměť. Nepoznává ani Lea. Život se tak pro oba značně zkomplikuje, ale Leo se nevzdává. Láska přeci překoná vše. Je tu i daný slib. Milovat ji bude za každých okolností. A tak dělá všechno proto, aby jí její celý život připomněl a že to nebude mít lehké je víc než jasné. Překonají takovou životní zkoušku? Romantický příběh se drží zavedené šablony romantických filmů. V jistých ohledech se tím stává předvídatelným. Je odvyprávěn velice citově, takže je jasné, že skutečná událost je pro film dosti upravena. Přesto si oba zaslouží úctu a uznání. Ruku na srdce, kdopak by do toho na místě Lea šel? Skutečná dvojice je na konci filmu dokonce fotografií představena. Snímek je natočen nádherně, vcelku i napínavě. Vybaví si nakonec Paige svůj život? A co hlavně, získá opět Leo její srdce?
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Dokoukal jsem to jen kvůli roztomilé McAdams, protože jinak tahle neoriginální romantika opravdu nemá čím oslnit..
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Slaďák "ze života" nasnímaný i ozvučený skrze opotřebovanou romantickou šablonu, při kterém si ale mráz uspořádal na mých zádech divoké ródeo a emoce se ve mně vzpouzely, jako bych to celé místo bojovníka Tatuma prožíval já sám. A viníkem není ani ochotnická režie, ani lehce prkenný Channing, nýbrž božská Rachel McAdams - nejkrásnější lidské stvoření pod sluncem, která opět na sto minut zcela ovládla mé bezbranné smysly. Pokud se usmála, byl jsem šťastný, když se rozbrečela, měl jsem sám na krajíčku, a jelikož byly všechny tyhle pocity ještě mnohanásobně zesíleny mocně pulzujícím duševním vývojem Tatumovy postavy, byl jsem jinak neoriginálním příběhem naprosto pohlcen, přičemž fantastický první dojem podtrhlo i nepřepálené a vkusné zakončení.... Stal se ze mě přeci jen objektivní divák, proto takové hodnocení, ale mých soukromých tisíc procent si schovávám pro chvíli, kdy mi láska také hodí klacek pod nohy a já budu moci právě zde, u toho nejroztomilejšího úsměvu a nikdy se nevzdávajícího milence, hledat láskyplnou útěchu..
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
Překrásný film, který dle titulků je napsán z opravdového života, mě velmi mile překvapil. Celková pointa je velmi krásná a romantická, ale v některých částech filmů mi přišlo, že by to chtělo trochu více života.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
6
Celkem příjemný film, nic zvlášť objevného, ale také nic co by urazilo. Ve filmu je sice pár hlušších míst a celkem dost předpokládatelný děj, ale celkově je to takový lehký nadprůměr.
harry456
harry456
2 437 bodů
8.5
Milá romantika s velice pěknou předlohou. Každý asi očekával, že se vzpomínky vrátí, proto byl ten konec opravdu příjemným překvapením. Channing je v těchto rolích jako ve svém živlu a opravdu mu to sedne. Rachel je skvělá. A děj je velice dojemný i na mne.
Kuca25
2 132 bodů
6
Ty jo překvapilo mě, že je tu ještě romantický film s Rachel McAdams, který jsem neviděl. Teda kromě Zápisníku jedné lásky, ten si šetřím na později. Dlouho jsem váhal jestli dát tři nebo čtyři hvězdy, nakonec jsem se, však rozhodl shodit ze sebe rozčarování a hodnotit objektivně. Na tom jestli si vůbec snímek pustit nebo ne, mě odrazovala účast Tatuma v hlavní roli. Nic proti němu, věsměs mám i tohoto herce rád, ale spíše v komediích typu 21 Jump Street. Nedokážu si představit jak zahraje zamilovanou postavu, do které se dokážu vcítit, avšak i přesto musím hodnotit, že to nakonec zvládl. Sice si dokážu na jeho místě představit i jiné herce, ale díky svému vystupování to bylo aspoň něco trochu jiného. Rachel mě tolik neoslnila, jako vždycky v předchozích filmech, ale stejně jako vždy odvedla kvalitní práci a je pro mě královnou romantických komediích. Zápletka je vskutku zajímavá a děj filmu mě dokázal i několikrát dojmout, ale mezi mé nejoblíbenější se nezařadí. Na závěr nutno říct, že pokud přemýšlíte, jestli si snímek pustit nebo, tak za mě určitě ano. Nic tím neztratíte a třeba vás totálně omámí.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Moc pěkné obsazení a velice hezká romantika taková povedená oddechovka.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
Nádhera. A navíc podle skutečné události. Ano takové filmy mám ráda. A krásní herci v hl. rolích.