Tamara Drewe

63%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Gemma! Gemma! Gemma! To je shrnutí tří základních faktorů, které mě v průběhu filmu zaujaly a vysloužily si tři hvězdičky darované z hluboké lásky. Abych to ještě trochu upřesnil: Gemma Arterton má překrásný úsměv, Gemma Arterton má přenádherné oči, Gemma Arterton má ten nejhezčí nos pod sluncem hnedle po Gérardu Depardieu :-) Velká škoda, že jinak velmi zajímavý a sexuálně nezávazný příběh sklouzával až moc často k nechtěné parodii, že sympatické postavy tvořila převážně kolem pobíhající zvířata a že jeden z těch naprosto příšerných charakterů vyfásla i moje Gemma, k jejíž postavě jsem měl na konci bohužel dost velkou averzi. Jinak ale vcelku spokojenost- co jsem chtěl vidět, toho jsem se dočkal :)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Ne moc známý nenápadný snímek, který není pro každého, protože ne každý dokáže pochopit a ocenit tenhle suchý britský humor, kterého je ve filmu tak akorát. Nenechte se odradit nudnými spisovateli, hlavně pak, když mají na hlavě klobouk. Velmi příjemný film, který na diváka nekřičí a nic mu nevnucuje.
Dootys
Dootys
850 bodů
6.5
Nebýt toho, že zde hraje můj oblíbenec Luke, tak o tomhle filmu ani nevím. A přitom je to takové milé dílko, oddychovka, která pobaví.