Vrásky z lásky

62%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Takové lážoplážo drama, ve kterém se vlastně v 80% času nic moc neděje, ale přesto to má něco do sebe. Film rozhodně pozdvihli skvělí herci, jinak by to byl film ve skrze podprůměrný. Takhle je u mě za mírně nadprůměrých 55%. Kde nic není, ani smrt nebere. :(
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Část humoru je strašně laciná, ale docela zabírá - tahle věta, nejen co do humoru, to asi vystihuje nejlíp. Jak moc je to realistické... těžko říct... spíš moc ne. Jenže se to snad ani netváří, že by to chtělo mít výpovědní hodnotu (čest pár dramatickým výjimkám, které naznačují neproměněný potenciál).
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
5
Bez nápadu! Na komedii zapomeňte! Slabý, povrchní, rozvláčný a tudíž nudný film. Naši vynikající herci zde nedostali vesměs příležitost prokázat své kvality.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Hodně pokusů o "bonmoty," ale děj je překvapivě plytký. Z filmu vyčnívá pěkná reminiscence konkursu jako by z Mullholand Drive:). Snímek vyznívá klasicky televizně. Nějak jsem to podvědomě porovnával v první polovině s Kachyňovou Fany a pak se mi tam dostalo Michálkovo Babí léto, které bylo pro mne prostě filmovější, nejen záběrově. Je fajn, že film vznikl, protože Jiřina Bohdalová, či Radek Brzobohatý to stále umí dobře podat. Malé role Jiřiny Jiráskové, Viktora Preise, Marka Taclíka, Táni Vilhlemové, či Radima Špačka potěšily. P.S. Překvapilo mě, že záběry na sebe barevně a charakterově neváží (Bohdalová a zbytek záběrů), asi chápu proč, ale trochu to vadilo.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
2
Zoufalý výprodej hereckých legend hraničící se zneužíváním. Scénář klišé na klišé. O starých lidech, dnešní době nebo vůbec realitě to neříká nic. Humor přízemní.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8
Celkem hezky vypracovaný scénář s prvky hezkého a i originálního humoru a dramatu. Režie provedena hezky a herci hráli, tak jakoby to skoro bylo pravdivé. Úžasný výkon pana Brzobohatého, Bohdalové a Jiráskové. Škoda, že to byli jejich poslední role (až na paní Bohdalovou).
rockystar
rockystar
2 860 bodů
10
Jirka Strach natočil krásnou lehkou komedii, s prvky romantiky na kterou se já mohu dívat několikrát. Vlastně stále a pořád. Skvělé herecké výkony, skvělý scénář Marka Epsteina a skvělá režie Pana Stracha. Těším se na jeho další počiny.
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
5.5
Od nikud nikam, nadneseně se nic v podstatě ve filmu neřeší, trochu vymyšlené, seniorské, chvílemi vtipné, lehce nadprůměrné, film jednoznačně překonal trailer, což se moc často nestává:), starším divákům se film v rámci nedělního dlouhého odpoledne může líbit.
strachovka
strachovka
824 bodů
10
Jak tento film, nemohl získat Českého lva to opravdu nechápu. Jiří Strach jak jsem se již několikrát zmínila, je mistrem svého oboru a tento film to jednoznačně dokazuje. Stejně tak je mistrem svého oboru i Marek Epstein, který k tomuto filmu vytvořil skvělý scénář. Duo paní Bohdalová a pan Brzobohatý, je bezchybné a spolu vytvářejí dokonalou podívanou. Krásný příběh a o to krásnější film. Jsem z něho unešena a těším se na další film, pod režií Jiřího Stracha.
marvan
marvan
616 bodů
7.5
Je fajn, že si bývalí manželé Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý mohli spolu po letech znovu zahrát, když film Ucho se stal na léta trezorovým filmem. Nikdy není pozdě a je to sympatická zásluha režiséra, že se mu podařilo tuto hereckou dvojici znovu dostat na plátna kin a spolu pohromadě.