Máme papeže!

66%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Čekal jsem komedii - moje chyba. Většinou snímku jsem se dost pronudil, a ikdyž posledních asi 20 minut můj dojem značně vylepšilo, tak na víc než 2 nepůjdu. 4.5/10
avenis
avenis
8 145 bodů
5
Nechápu, kdo mohl rozhodnout, že tato pochmurná psychologická záležitost patří do kategorie komedií. Tohle je tragédie od začátku až do konce. Jen pro ty záběry svatých a starodávných míst v Římě dávám střední hodnocení. Protože scénář je mizerný. Až teprve samotný závěr stojí za to. Takových konců - nekonců u filmu se málokdy dočkáme.
bidlobox
3 802 bodů
7
Celkem zábavný film, i když pořád jenom film. Nedovedu si totiž představit reaálnou situaci, že nově zvolený papež by najednou dostal obavy, že svou úlohu nezvládne a utekl z vatikánského sídla ven, zatímco ostatní přítomní kardinálové a kandidáti si pod vedením papežova osobního psychologa budou hrát na dvorci fotbal. :)
milda.sleha
411 bodů
8
skvělá komedie, která i když je o jednom z nejdůležitějších bodů římskokatolické církve, je ve své podstatě strašně nekřesťanská... protože dovoluje to, co dogmata ne - pochyby... tudíž zasahuje na citlivé místo této církve tím nejlepším způsobem - humorem... a to vkusným... palec nahoru... :m)