dont stop

57%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Filmu hodně pomáhá i velmi dobře vybraný casting. Mládenci Patrik Děrgel a Lukáš Reichl jsou velmi slušní hráči a vůbec by mi nevadilo, kdyby se ještě v nějakém filmu objevili. To samé platí ovšem i o ostatních mladých lidech, kteří nemají vadu řeči nebo zbytečně nepřehrávají a přirozeně září. V rolích rodičů se objevují Klára Trojanová a Jiří Štrébl, kteří se mi ve filmu i přes epizodní rozsah rolí skutečně velmi líbili. Suma sumárum je film DonT Stop určen zejména náctiletému publiku a troufám si tvrdit, že bude mít mnohem větší divácký úspěch mimo Prahu, i když se mohu mýlit, kde fenomén punkových kapel přežívá. Film ocení rozhodně i pamětníci, ale pro ně bude film zřejmě příliš velkou sázkou na jistotu. Husákovy děti, nepocházející z bolševických a svazáckých rodin by tento film nemusely minout, ačkoli o odporné politice té doby tam naštěstí není nic.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Punku jsem nikdy neholdoval a za totáče jsem taky nikdy nežil. A snad ani žít nebudu. Ale nikdy nevíte co se v zemi české stane. Film mě strašně překvapil hlavně slušnými hereckými výkony. Vážně jsem nečekal, že se na to bude dát koukat, ale jak řikám, výkony herců jsou slušné a příšerně se mi líbila kamera a vlastně celá vizuální stránka filmu. Takhle skvěle sestříhanej film jsem už dlouho neviděl. Plus jsem se párkrát zasmál a na konci celkem dojal. Malinko. Od Dont stop jsem nečekal vlastně nic a možná proto jsem byl překvapenej, když jsem dostal kvalitní český film o punku.
kawa
3 388 bodů
6.5
Velmi slabý film obsahově ale docela umně filmařsky zpracovaný filmový příběh o punkáčích v ČSSR. Nevypovídající komediální scénky, které ale moc s realitou nemají moc společného, kostýmy hlavního hrdiny jako vyndané z posledního žurnálu. Osobnosti je třeba hledat ve vedlejších rolích, Zedníček a spol. Celkově slabé.
hroufie
1 416 bodů
4.5
Myslel jsem, že to je snímk spíše pro mladší, al asi jsem se mýlil.
lysohlavka-haluzova
lysohlavka-haluzova
5 bodů
Hodne moc luxusni filmek byla jsem z nej ...sem :)) hotova.Huste zahrany postavy fakt perfektne!!!!Uplne mi to pripomelo jak bracha zakladal punkovou kapelu.Takze jeste jednou fakt luxusní filmek :)))