Bastardi 2

34%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
Tomáš Magnusek si nejspíš řekl,že by byla škoda nenatočit po tak "kvalitním" filmu jako jsou Bastardi pokračování,které co se týče absurdity a amatérství překoná díl první. S klidným svědomím můžu říct,že se mu to podařilo. Co v jedničce jakš takš fungovalo se ve druhém dílu rozsypalo jako dům z karet. Nepomohlo ani obsazení spousty známých osobností,kteří zde rezignovali na snahu hrát aspoň na nějaké úrovni.Líbí se mi,že ani Magnusek nezahálel při přípravě na svou roli a poctivě nabral minimálně 20kg čistých tuků. Bravo
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Bůh filmu nás ochraňuj od Tomáše Magnuska. Ten tragéd je bohužel přehnaně plodný a naprosto nesebekritický. Co film, to perla :-(
Pete69
Pete69
29 761 bodů
3
Tak tohle už je opravdu bída. První díl měl šťávu, byl drzý, možná za hranou, ale každopádně odvážný a osobitý. Bastardi 2 jsou trapnou kriminálkou, která zmatečně navazuje na první díl. Herecké výkony vesměs trapné a nebýt pár dobrých herců, tak bych to asi vypnul.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Bastardi jsou naprosto fascinující dramatizací fráze "nejsem rasista, ale", kdy Magnusel začal od druhého dílu kupit argumenty. Nicméně ne argumenty o nějaké složité společenské problematice, ale argumenty pro oprávněnost natočení tak nenávistného a ublíženeckého filmu, jakým byli první Bastardi. Magnusek je jeden z největších ubožáků české kulturní scény a tohle je svět, který si tvoří, aby si mohl připadat důležitě a užitečně. Chce být hrdinou a mučedníkem, ale jediný způsob, jak si to představuje, je prostřednictvím šikanování (a zabíjení?!) nevychovaných dětí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Po zkušenosti s prvním dílem jsem naštěstí věděl do čeho jdu, a tak jsem si to doslova vychutnával, protože ta zábavnost druhých Bastardů je prostě nezměřitelná (Kdo nedostal u "střelby v lese" v závěru filmu záchvat smíchu, ať hodí kamenem). Smutnou skutečností ale je, že den po zhlédnutí Posledního zápasu Pepika Hnátka mi Magnusek a spol ukázali, že česká kina ještě musí ujít velký kus cesty, než v nich bude opravdu bezpečno.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
0
Po snesitelné jedničce neuvěřitelný přešlap do kaluže bláta. Odpudivější kamera, otravnější hudba, celé je to šedší než Sin City............. dno série což je u téhle série co říct.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Opravdu parchanti. Co si dovolovali bylo moc. Chudák ředitel musel mít ale nervy na pochodu. Takové machinace a čachry jsou totiž běžné i v normálním životě a dějí se den co den. Tudíž hajzlíci a podvraťáci jsou všude. Film mě usadil a upoutal. Závěr filmu byl celkem dobrý, jelikož Dostál dostal co proto a dokonale se mu to vymstilo.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
0
Kolik tam bylo známých herců?! Všechno je přitažené za vlasy, od školy jsme se odprostili.. Relativně nadějně na mě působil Dejdar, ale neměl žádný vývoj a ve finále ze sebe všichni dělali Dálniční policii z Kobry 11.A Šťastnému to prostě nevěřím, vůbec to není herec záporných (děsivých) rolí. Nejvíce to vystihuje, že se ve filmu objevil i sexuolog Uzel. Prostě kdo chtěl, tak roli dostal. Angažovat staré české herce nad hrobem je prostě klasika Bastardů.. Sakra vždyť tam hrál i Bendig! Minimum scén s opravdovou děsivou atmosférou, jen nás má dostat, jak do krve zmlátí někoho, kdo se nebrání! 0%
kedl
kedl
6 380 bodů
1
Bez komentáře!! P.S. Vždy když promluvil Jirka Krampol, tak jsem se málem posral smíchy.:-)
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3.5
Ještě horší, než jednička. Tady opravdu není moc co hodnotit, protože to bylo fakt špatný. Scénář a kamera nestály za nic. Snad jenom Martin Dejdar jako detektiv mi ve filmu seděl. Snad ty zprávy o natočení třetího dílu byly jenom vtip.