Milovaní

57%

Komentáře a recenze 5

Dle relevance
C
60%

Je to sympatický film, profesionálně skoro bezchybný, ale po skončení ve vás příliš dlouho doznívat nebude, stejně jako si stěží zapamatujete některou z mnoha hezkých, ale vzájemně splývajících písniček, které v něm uslyšíte…

a
55%

Nakonec přistihneme nahatého Formana s Catherine Deneuve, jak by se chtěl o svou životní lásku starosvětsky prát. Je to dojemné, legrační, něčím i krásné. Je to taky křečovité a vzbuzuje to pocit, že už je tu možné cokoliv.

F
Filmserver.cz
40%

Herecky je film nebývale plochý, nenápaditý, roztomilý je snad jen okamžik, kdy již dospělá hrdinčina dcera nalezne své rodiče při milostných hrátkách, a překvapení dává najevo zejména rozverně se tvářící otec, když mlčky, nechápavě a s mírně přihlouplým výrazem v obličeji hledí na nečekanou příchozí.

T
Topzine.cz
20%

Přitom prvních pár minut Milovaných bylo tak lákavých. Hrál francouzský cover písně These Boots are Made for Walkin‘ a slečny v retro šatičkách chodily do rytmu v obchodě s botami. Jenže jak skončily úvodní titulky, začalo peklo. Ještě díky za toho Formana.

C
CT24.cz

To, že představitel otce v mladém věku, Srb Radivoje Bukvic, je alespoň o půl metru vyšší než pozdější Miloš Forman, je pouhým detailem pro hnidopichy. Ovšem to, když představitel Čecha učí svou francouzskou milenku česky špatnou češtinou, je pro zdejší publikum fakt neskousnutelný lapsus.