Svatá čtveřice

44%
Svatá čtveřice
Plakát traileru
Hrdinové Svaté čtveřice, kolegové elektrikáři Ondra (Hynek Čermák) a Vítek (Jiří Langmajer), dostanou nabídku na exotickou „brigádu“ na karibském ostrově, kde hurikán poničil elektrické vedení. Ondra s Vítkem jsou kamarádi a navíc sousedi z dvojdomku, ve kterém oni a jejich rodiny žijí v naprosté harmonii. Jejich manželky, Dita (Viktorie Čermáková) a Marie (Marika Procházková), se mají rády, Ondrovi dospívající synové chodí s Vítkovými dospívajícími dcerami, prostě všeobjímající idyla, kterou narušuje jediná věc. V úvodu zmíněná postelová nuda. Když tedy osud hodí mužům rukavici v podobě zahraniční služební cesty, zvednou ji i ženy a do Karibiku je doprovodí. A právě tam, v exotickém ráji, se v jejich hlavách zrodí plán, po kterém už jejich sexuální život nebude nikdy stejný. A nudný. Chcete-li vědět víc, zajděte na film, jehož žánr definuje scenárista rafinovaně. „S Honzou jsme si slibovali, že natočíme milostnou komedii - a tohle je milostná komedie. Jemná milostná komedie. Jemně nemravná,“ říká Viewegh. (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Hřebejk už za každou cenu vymýšlí po čem hovno. Jak jinak si vysvětlit tento snímek!? Svátá čtveřice má být komedie,ale nějak jsem se u filmu zapomněl bavit. Počkat,tam vlastně nebylo nic vtipného. Jen čtyři čeští naháči,kteří provozují grupáč. Takový snímek může vzniknout opravdu jen v našich končinách.Zaplať pánbůh,že má snímek jen 78 minut.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
3
Pořádná trapárna od scénáře (opravdový odpad z vlastních rukou autora podobně ubohé knižní předlohy) přes režijní vedení až po nijak oslnivou ústřední čtveřici svlékačů (o hercích nemůže být řeč). Od Procházkové a Lagmajera se posluha Vieweghově autorské vyprázdněnosti dala čekat, sourozenecké duo Čermákových mě svým hereckým trápením zklamalo (i když scénárista a režisér pro jejich bezradnost udělali, co mohli). Až to půjde v televizi, neudělejte stejnou chybu jako já a včas přepněte jinam.
Pete69
Pete69
29 702 bodů
5
A tak.. dá se na to podívat. Příběh samozřejmě hodně špatný, ale troška té erotiky na české scéně je mírným osvěžením. Viděl jsem horší filmy, takže hodnotím 50%. Z hlediska toho, co se už podařilo Janu Hřebejkovi natočit se dá v jeho podání ,luvit o braku, celkově však žádná úplná katastrofa. Vidět už nemusím.

Dodatečné informace

Původní název:
Svatá čtveřice (více)
  • Česká republika Svatá čtveřice
Premiéra v ČR:
23. 8. 2012
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné