Bez dechu

60%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6
První minuty jsem váhal, jestli film nevypnout, protože mi to připadalo, jako nevydařený start nových Prci, prci něco, ale postupně se z toho vyklubal docela koukatelný akční snímek i když s příběhem několikrát viděným. Není to žádná pecka, ale standardní akční film s lepšími i horšími pasážemi, celkově nemohu dát více, než 60%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
6
Teenagerovský akční snímek, který se nějak nepovedl. Akční scény jsou sice adrenalinové, ale tak příšerně děravý scénář to pranic nezachrání. Ono vlastně co se týče děje, tak není o co stát. Celý film se tu pořád někdo honí, pere, střílí a proč vlastně je skoro záhadou. Jo, tajný seznam, který všichni chtějí. A má ho puberťák a tak je pro všechny nepřítel. Jenže ten má schopnosti jako zkušený agent a tak to s ním nikdo nemá jednoduché. Jen jedno je krapet složité. Komu má věřit a komu ne. Nic originálního, nic překvapivého. Obyčejná pop-kornová zábava do řady mezi ostatní.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Není to tak strašné, jak jsem doufal, ani to mile nepřekvapuje. Je to jen nehorázná nuda s tupým Lautnerem v čele, kterému se není potřeba vysmívat za Stmívání - to, co předvádí tady, bohatě stačí. Dostanu těch 100 minut života zpátky? Nevím...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Uspokojující akčňák, na který se dobře kouká a celkem zabije čas v době přízemních filmů tohoto typu. Nějaké nelogické chování postav a drobných maličkostí se zde najdou, ale určitě honičky zaujmou.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
2
Zbytečný film, který nestojí ani za jedno jediný zhlédnutí. Skoro na odpad! 20%
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Neustále dokola omílané téma "spiknutí se celého světa" proti jednotlivci, ale to odpadu bych to nezařadil. Je pravda, že taky žádná sláva s hereckými výkony a nějakým special nápadem. Furt mi to připadalo jako pro mé druhé patnáctileté já točené. Abych jen nekritizoval, nuda to nebyla, fighty dobrý a záporák dobře zahraný. Celkově slabší průměr.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
4.5
beznadějný a nudný blábol....
karlik4801
1 942 bodů
8
Byl jsem překvapen, jak se mi to líbilo, nevím proč na tento film mnoho lidí nadává. Nějaké bojové scény jsou nedoladěné a mohli se více propracovat, ale film nám servíruje smysluplné a logické dialogy, což mě silně překvapilo. Podle hodnocení jsem čekal nehoráznou sračku a dostavilo se mi jiné chuti. I když Lautner se má ještě co učit.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Docela fajn film. Takový mix Bourna, Bonda a Mission Impossible pro teenagery. Nutno dodat že dobře natočený. Krásná Lily Collins, snesitelný Taylor Lautner, dokonce je to místy i napínavé. Akce sice už párkrát viděná v jiných filmech ale nemůžu si pomoct, sakra dobře se na to kouká. Jen by to chtělo nějakou tu zapamatovatelnou akční scénu, něco co by jsi člověk vždycky vybavil když o filmu slyší. Ale jestli Vám je do těch osmnácti let, nejspíš se Vám to líbit bude.