Perfect Days - I ženy mají své dny

65%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Tak u mě tento film neuspěl. Marnost české kinematografie je vidět na každém kroku a jen občas vysvitne hvězdička naděje. Tento film pro mě nadějí není. Není to úplná katastrofa a to možná kvůli slušnému hereckému obsazení, ale je to film, který bych si znovu nepustil a mírně jsem u něj trpěl.. 45%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
O tom, že ze samoty by Vám mohlo opravdu i jebnout, a proto je nejlepší pokusit se o dítě s teplým přítelem a do postele si nakvartýrovat Kotka. Perfect Days sice nenabízejí nic originálního, ale v hlavních rolích mají výbornou Chýlkovou ( ve svém věku celkem hot) a Sokola a i přes všechna klišé se na tuhle novinku Alice Nellis příjemně kouká. A k tomu product placementu - asi bych se měl nad sebou zamyslet, protože kromě vodky Absolut jsem si tam skoro ničeho nevšim...6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
První hláška co stála za to: ''Kdo se vysral do kabelky Tobě?''. Tempo bylo vleklé a Kotek, to dřevo... byl trapný až to bolí. Snažení se o otěhotnění a způsoby zplození byli postupem už přiblblé. Jinak nemohu nijak odsoudit tento film. Při sledování jsem se v pohodě uvelebil a čas utekl kupodivu rychle.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7.5
Řekla bych, že to není nejhorší film, i když Alice Nellis má i lepší. Celý tento film stojí na hereckém výkonu Ivany Chýlkové a Ondřeje Sokola. Ale ani Zuzana Bydžovská, Zuzana Kronerová, Bob Klepl a Vojta Kotek nebyli špatní. Závěr byl hodně překvapivý. A vtipný! Pobavil mě růžový svetřík s nášivkami jako dárek k 44. narozeninám od maminky a dobře odkoukané pohyby a reakce Ondry Sokola v roli homosexuála Richarda. Smrt maminky (Z.Kronerové) divákům připomněla, že život nikdy není jen kýbl srandy, že jsou v něm i smutné chvilky, s nimiž se každý musí vypořádat.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3
Pro mě jeden z nejhorších filmů, které jsem viděl v kině v roce 2011. Už tak po deseti minutách jsem se hrozně nudil. Pro mě docela špatně obsazený film se slabým příběhem, a nebýt Ondry Sokola, byl by i bez vtipu. Jak já říkám, tyhle filmy jsou spíš pro ženy(bez urážky). Nic moc pro mě.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Dost podobný jako Líbáš jako Bůh, který byl stejně nudný jako tohle. Víc trapnejch situací než lidí na Václaváku. Za největší filmový klišé všech dob jsem měl chuť dát odpad z fleku (SPOILER: Smrt někoho blízkýho v rozhádanym stavu, když máti vlezla nasraná do BUSU, bylo mi hned jasný že to tak bude. maximální trapnost KONEC SP.), ale na ten to nakonec naštěstí pro Nellis nebylo. Pár světlých záblesků je jen když se objeví teplej Sokol, jen díky němu si tahle slátanina vysloužila hvězdu navíc. 30%
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6.5
Opět se objevuje problematika o které jsem mluvil už v komentáři k filmu Láska je láska. Opět tu máme ve filmu smrt... už více jak pět filmů českých blízkých této době má na svědomí filmovou smrt. Role Ivany Chílkové - perfektní, role Vojtěcha Kotka - ušla, role Ondřeje Sokola - neuvěřitelně vinikající. Ondřej Sokol je rozhodně (podle mě) nejlepší homo-role za bůhví jakou dobu.
hp24
2 833 bodů
5.5
Vetsine filmum Alice Nellis asi nerozumim, marne v nich hledam pointu, rytmus a napln vypraveni. Tento fim spada do tech nepochopenych. Nad vodou ho drzi jen Sokol a Chylkova.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7.5
Jeden z lepších českých filmů za posledních několik let . Tradičně dobrá Chýlková a překvapení ...zaskočil mě Ondřej Sokol , který roli gaye pojal s obrovskou citlivostí , bez přehrávání a uvěřitelně.Bydžovská a Kronerová taky stabilně vysoko.
guestka
guestka
2 304 bodů
9
Po dlouhé době naopak... dobrá česká komedie...