Celebrity s.r.o.

48%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Jirku Mádla mám jako herce hodně rád,ale ani on nedokáže utáhnout film bez pořádného scénáře. Celebrity s.r.o. jsou jen dalším typickým filmem,který kvalitativně nevybočuje z šedi dnešních českých filmů. Už dávno nedokážeme natočit film,který by dokázal pobavit a udržet si svou kvalitu po celou dobu trvání.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
6
Jako odlehčená komedie ukazující dění na druhé straně kamery během natáčení seriálu by se to mohlo přijmout, ale nic naplat, film tradičně trpí současným filmovým vypravěčským neduhem a tím je značně pomalé tempo. Sem tam nějaký ten vtip pobaví a vykouzlí onen odlehčený úsměv, což lze však snad považovat i za zázrak. Krimi zápletka je celkově nepromyšlená, bez logiky, tudíž v tomto směru naprosto zbytečná. Příběhu to nic výrazného nepřineslo. Námět dobrý, ale chtělo by to daleko více crazy. Nic naplat, jako k Vorlíčkovým komediím se k tomuto těžko bude honosně vracet.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Stejně jako u Pojedeme k moři chybí Mádlovi funkční koncept a Šmídmajer rozhodně nezvládá oddělit jednotlivé roviny děje, protože ovládá jen ten styl režírování, kterému se film vysmívá. Na úrovni kusých vtipů snesitelné zcela nad rámec nejlepšího očekávání. Jako cokoliv jiného nepovedené. A poselství o tom, že lepší je netočit filmy, dost bizár. Ten film je lepší, čím míň o něm přemýšlím. Ale to já mám bohužel ve zvyku dělat, když nejsem vyloženě unešen brilantní filmařinou. A to, ehm, tady zrovna ne. 50 %
avenis
avenis
7 963 bodů
4
Neviděla jsem původní divadelní hru, kterou je film inspirován, ale podle recenzí to také není žádná sláva. Netvrdím, že film není vtipný, ale místy sklouzává k trapnosti a to se mi nelíbí. Sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo... Ale kombinace nervní Cibulková - unavený Mrkvička je celkem zábavná. Mádl podává očekávaný standardní výkon, jeho partnerka Horváthová je sice pohledná, ale její postava, to je šablonka dnešních dnů. Její "českoslovenština" rve uši. Asi byl záměr, aby všechny interiéry i exteriéry vypadaly tak kašírovaně. Ale i toto se mi už zdá přehnané. Prostě reklamní svět. Mile úsměvné je obsazení Hadrbolcové a Obermaierové do rolí sousedek, které svět dobře zná z nekonečného seriálu Ulice.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7
Počátek mojí nedůvěry k českým filmům se datuje k pádu socialismu a konci cenzury. Cenzury, která všechny tak "ponižovala" a přitom byla podle mého názoru docela prospěšná. Budu-li parafrázovat pana Svěráka, humor musel být tak čistý a průzračný, že byl vlastně dokonalý. Dnes už o tom scénáristé bohužel tolik přemýšlet nemusí a je to znát. Z tohoto důvodu jsem k filmu přistupoval velmi skepticky a pustil si ho vlastně jen proto, že chci vidět vše, na čem se podílel pan Mádl, kterého tímto srdečně zdravím. A ejhle, tumáš čerte kropáč! Mladý, ještě naivní a energií nabitý režisér, který se pohybuje v prostředí nekonečné soap opery - dnes tolik oblíbené, musí čelit neúprosnému tlaku sponzorů, čímž vzniká krásná příležitost pro jakousi parodii na productplacing. Přidám-li k tomu solidní herecké výkony a myšlenku, že málokdo ve dvaceti ví, co by vlastně chtěl v životě opravdu dělat, dostanu snesitelnou směs, která na jedno podívání neurazí a mě osobně i docela pobavila. Zbývá jen otázka, proč jsou u nás mafiáni zásadně z východu. Ale to by bylo asi na dlouho.
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
6.5
"Jestli cítíte, že do těchto ateliérů nesvítí slunce, měl byste podat štěstí ruku, ono už si vás dotáhne, kam potřebuje."
siginho
siginho
649 bodů
7
Začátek filmu je o ničem. Přirovnal bych to k tobogánu. Po polovině se to začíná lehce svažovat a závěr filmu je poměrně břichhýbající. prostě sem se nasmál. pohodový filmeček k odpolednímu kavičce. Jednoznačně špička ledovce je
  • Antonín Procházka
  • Procházka
  • Tonda P.
jakub-zacal
9 bodů
2
Film z ČR...takže odpad.