7 dní hříchů

49%
7 dní hříchů
Plakát traileru

Pohraničí na severu Čech, předvečer 2. světové války. Hlavní protagonista příběhu Jan Olšan si bere za manželku Agnes Schreierovou, dceru německého hospodáře, který se na poslední chvíli snaží sňatku s českým lesníkem zabránit. První konflikt vyvrcholí na veselce, kdy hosty napadnou němečtí ordneři vedení bratrem Agnes Jürgenem. Už v tomto okamžiku vidíme, jak je zdejší komunita rozštěpená. Totální rozvrat do soužití Čechů a Němců přinese válka. Co čeká hlavní hrdiny příběhu v prvních poválečných dnech a týdnech?




Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Nerozumím tomu, že má tento film tak nízké hodnocení.. inu každému se líbí něco jiného. Neříkám, že je to veledílo, ale na film se moc hezky dívá. Z období odsunu němců se toho moc nenatočili, proto jsem si užíval každou minutu. Herci také odvedli velmi dobrou práci. Za mě 70%.
karliki
karliki
10 006 bodů
8
Sedm dní hříchů,myslím,že film se povedl,i když jsem slyšela negativní reakce,já jsem si to užila jak napětím tak i příběhem,raději půjdu na český film,než na nějakou americkou najivní komedii.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4.5
Tak jsem to trochu nepochopil, jakoby Kerekes chtěla chodit jen po lesích, jezdit vlakem do Olomouce, utíkat a neutíkat do Německa, pak se vždycky někdo někde objeví, někoho chytí, někdo se vrátí, Vetchý, Šišková, Schmitzer je to celý divný, samej padouch, konstrukce, když je potřeba změnit děj, tak se změní, v závěru během vteřiny ...a na začátku to vypadalo zajímavě....slušné herecké výkony to nezachrání, stejně jako komentáře. Jinak na české poměry "výpravný" film.

Dodatečné informace

Původní název:
7 dní hříchů (více)
  • Česká republika 7 dní hříchů
  • Česká republika 7 days of sin
  • Česká republika 7 dni grzechu
  • Česká republika 7 dni hrichu
  • Česká republika Seven Days of Sin
  • Česká republika Sudetenland: Země divokých sviní
Premiéra v ČR:
1. 11. 2012
Distributor:
BlueSky
Země původu:
Česká republika, Slovensko, Česká republika

Podobné


Powered byJustWatch