Kamarád taky rád

74%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Kamarád taky rád je další tuctovou romantickou komedií ve které se však v hlavní roli objeví Mila Kunis a tu já prostě můžu. Pár vtípku se navíc i povedlo, ale jako celek to na mne působí takovým průměrným dojmem. Po shlédnutí má navíc člověk pocit jakoby takový tip filmu už viděl.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7
A pak že to nejde... Americká romantická komedie, která má hlavu a patu, vyhnula se přemíry klišé a je v ní spousta humoru a nepřehnané romantiky. Samozřejmě je film pořád dělán pro širokou masu a tak je v něm i troška toho klišé, ale v tomto případě film jako celek působí prostě příjemně. 70%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Romantický snímek za použití velmi známé klasické šablony o dvou mladých lidech, kteří se vzájemně tváří pouze jako přátelé nemající pocity komplikovaného a citového vztahu. Vše funguje jak má a když je chuť, mají spolu i sex a to bez patřičných emocí či komplikací. Je to vůbec příběh dnešní mládeže? Justin Timberlake a Mila Kunis v hlavních rolích vytvořili mezi svými postavami tak zajímavou chemii, až se jeden diví, že spolu závazně nechodí. Opravdu mezi nimi ten plamínek nevzplane? Příběh je spořádaný, funguje, je veselý a hlavně je uvěřitelný. Zanechá příjemný pocit uvolnění a odpočinku. A tak to má být. A jen tak pro zajímavost, námětem tento film v kinech konkuroval snímku uvedeného ve stejném roce ´Kamarád, taky rád´ (2011)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
V souboji s No string Attached nakonec jednoznačně prohrává divák, protože oba filmy jsou docela utrpení. FwB by prospělo sestříhat alespoň o 20 minut, vyškrtnout pár zbytečných postav (matka rádobyvtipný poloalkoholik a nemocný otec - to jako vážně???) a nenechat Timberlaka zpívat (myslím že nechci zase tak moc)... ..4/10
lamps
lamps
15 150 bodů
7
Co si přát více než usmívající se Milu Kunis, jejíž krásné oči by odzbrojily snad i Ramba uprostřed vietnamského obležení? Režisér Gluck měl tentokrát hodně snadnou práci, a já si jeho jinak vcelku rutinní a nezávaznou romantickou komedii skutečně krááásně užil.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Tak to jsem tedy nečekal, že to bude až tak primitívně obyčejné. Justin není herec, vtip zde chátral a plno klišé v celém filmu. Snad jen ta Mila stála za zhlédnutí.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Velmi svižně natočená komedie, s velice nádhernou Milou Kunis a celkem obstojným Timberlakem. Díky délce navíc film nenudí a má dost nápadů, aby se od ostatních romantických filmů odlišil. Gluck sází převážně na vizuál a jeho styl je kamerou i střihem pro romantický film až netypický. To mu na kvalitě však neubírá.
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Kopírka No Strings Attached ( Portman, Kutcher), ale v lepším podání, ten závěr měl své kouzlo
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Hezká, nostalgická a hlavně vtipná komedie. Justin a Mila jsou hodně dobrá volba, k tomu ještě vynikající Woody Harrelson. No prostě jsem byl hodně překvapený, jak se mi to líbilo. Podle mě určitě lepší, než poněkud ''umělé'' Hlavně nezávazně.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Nevím, proč se s tímto tématem zrovna roztrhl pytel, ale tato oddechovka, kde slabší povahy brečí není naškodu jen díky hereckému obsazení