Uvolněte se, prosím

74%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Jan Kraus je geniální bavič,který si nebere servítky s nikým a s ničím.Pozvaní hosté obvykle skvěle reagují a nemusí to být ani zrovna hvězdy české kultury. Jediná škoda je,že do Talk-show protlačuje rádoby umělce a syna v jedné osobě Davida Krause,který svým vystoupením vždy udělá šrám na celkovém dojmu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Hodně to záleželo na hostech, kteří byli přizvaní, ale i přes pár skvělých okamžiků je to stále spíš na brouzdání po youtube než pravidelném sledování.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Krause prostě žeru. Vždy jde s otázkami přímo na věc bez kompromisů.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Hodně záleží na hostech, ale Kraus se snaží a většinou se mu to i daří zabavit a zaujmout diváka i když tam má nějakýho pruďase. 80%
bidlobox
3 802 bodů
9
Výborná talk show, která běžela několik let v České televizi a která dále pokračuje na Prima TV v pořadu Show Jana Krause. Jan Kraus si zve vždy minimálně tři hosty, z nichž minimálně v jednom případě se jedná o velmi známou osobnost (mediální, ze světa politiky, hudby, filmu apod.), třetí host je většinou prakticky neznámou, leč něčím zajímavou osobou (bývají to například chovatelé, sběratelé, kuchaři apod.) Pořad má mírně kolísavou tendenci úměrně aktuálnímu výběru hostů a náladě moderátora. Sledoval jsem pravidelně, v poslední době už se mi ale tento typ pořadu trochu omrzel a tak dávám šanci jiným.
Pajmen
1 204 bodů
10
První talk show západního střihu a hned se povedla. První léta seznamování s tímto žánrem a Janem Krausem jako hlavním moderátorem byla příjemná a velice zábavná. Pak bohužel došlo k neshodám mezi vedením ČT a panem Krausem. Show stále běží, což je fajn, ale trochu postrádám dřívější elán a důvtip. Výběr hostů mají ovšem vytříbený.