Paranormal Activity 3

59%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Mírný kvalitativní posun oproti prvnímu dílu tady rozhodně je. Není to jen plkání a čekání na poslední 3 minuty, ale tentokrát se tady něco děje pořád. A ikdyž to na konci není zrovna moc paranormal, tak to vůbec nevadí. 5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Slabší než jednička, ale zase mnohem nápaditější a snesitelnější než nezáživná dvojka. Příběh se chytře vrátil do minulosti, aby znázornil samotný počátek všeho zla a mohl tak opět trochu rozproudit divácké očekávaní, které se po druhém dílu muselo zákonitě vytrácet. Sice to výrazně doplácí na to, že se jedná už o třetí díl a úroveň strašení by musela zázračně vystřelit vzhůru, aby si divák ještě mohl nervózně kousat nehty a nechat se překvapit, ale atmosféra je tentokráte nepříjemně hmatatelná a příběh gradovaný přesně tím způsobem, jak jsem si od něj představoval. Ale v první půli se film pořád hrozivě vleče a ta amatérská kamera, která je při nočních scénách třešničkou na dortu, tomu spíše hodně ubližuje. A navíc mám vůči téhle sérii trochu předsudek a nahlížím na ní spíše jako na komerční výstřelek, než na duchařský horor, který se v budoucnu může stát nějakým kultem. Za málo peněz se také v dnešní době nic velkého nenatočí..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Toto pokračování bylo pro mne milé překvapení. Lekačky u mě fungovali, tak jako husí kůže a mrazení v zádech. Film mě přesvědčil. Parádní byl duch pod plachtou.
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Věřil jsem alespoň v nějakej hustej závěr jako je u Paranormal zvykem, ale žádná sláva. Celé je to docela nuda, jedno zvedlý prostěradlo a jedna náměsíčná holka. 16%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Paranormal 3 je nejlepší díl série. Ono to neni tak těžký, ale tady si cením toho, že tu jsou skvělé lekačky a slušné výkony herců. Nejde o nic extra, ale v tom kině jsem si to užil.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Oproti jedničce jsem se lekal jako fakt požehnaně :) dvojku jsem neviděl ale od trojky jsem si moc nesliboval - přeci jen to byl skoro stejný námět, ale film překvapil a u mě je ještě před jedničkou..
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
6
Troška viac nudnejšia ale celkom újde. [5/10]
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
84 minut naprostého zděšení v tom nejtísnivějším strachu.Rozvíjející se prostředí ještě o třídu výš než v předchozích dílech.Vše působivě do sebe zapadá.Nejen,že hororový žánr filmařiny se připravuje v předchozích dílech po hodinové stopáži,tu se na nás chystá(rozžhavená klapka)od prvních minut.Pokud máte chut' si noc pořádně užít u hororového prostředí s neznámým zlem tohle je výborná volba.Tvůrci splnili naše očekávání a jde o novodobou hororovou seanci. "Dobrou noc"
karlik4801
1 942 bodů
8.5
Nejnapínavější, nejlekavější, nejstrašidelnější a nejzajímavější díl celé série, aspoň pro mě. Konečně jsem se dočkal trochu logického poskládání kamer, dokonce jsem se dočkal i trochu uvěřitelných scén. Stará doba, lepší doba. U završení tohoto dílu jsem byl napjatý a na rovinu řeknu že ty babky na konci mě celkem vyděsily. Jinak sundané obrazy, takové mražení po zádech. A jít na to s těhotnou ségrou, která se u toho bála tak že skoro porodila, no skvělý zážitek v kině.