Zkažená úča

61%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
3
Takový podivný příběh o jedné učitelské zlatokopce nevážící si nikoho a ničeho. Nenávidí svou práci, své studenty, své spolupracovníky. A každá lumpárna ji projde. Hm... Proti ní vystupuje kolegyně, která v ději vyznívá jako záporná postava, ale bezúspěšně. K zasmání tady toho moc nijak zvlášť není a jen pánové si jednou užijí své u scény, kdy představitelka hlavní postavy Cameron Diaz ve své roli myje auto. Na svůj věk je stále rajcovní, ale to je asi tak všechno. Po herecké stránce to samozřejmě Cameron zvládla dobře. Příběh je ve své podstatě hloupý až běda. Hodinu co hodinu žákům místo probírání učiva pouští filmy a potají chlastá. A to není všechno a jak bylo zmíněno, vše jí projde. Logika věci? Žádná. Zkrátka nelze rozpoznat, co tím vlastně chtěl básník říci. Je sice fakt, že se tu role obrátili. Takto zdivočelí byli převážně žáci, nyní je to učitelka. Pokud to má v sobě nějaké moralizování, nějak se to minulo účinkem. Tohle se prostě nepovedlo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
S odřenýma ušima to na ty 3 hvězdy ještě dosáhne, hlavně proto, že Cameron je really hot i ve 40, Segel neskutečný sympaťák a Timberlake neurazí v žádném filmu (ikdyž kluk jeden nezbedná zase musel zpívat...) 5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5.5
Průměrná komedie pro méně náročné diváky, která má vcelku slušný rozjezd, ale z dobrého nápadu udělat fungující celovečerní komedii chce přeci jen trochu víc, než nakonec Zkažená úča nabízí. Herci vědí, že hrají v totální ptákovině a podle toho se chovají, protože hraním se to úplně nazvat nedá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Sprostá Diazová, pošuk Timberlake co se za každou cenu rve do filmů, nevtipná komedie a samé ohrané věci. Vůbec mě film nepotěšil (a nerozesmál naplno).
avenis
avenis
8 067 bodů
6
Na tohle musí mít člověk tu správnou náladu. Podle ní se pak pohybuje ručička na měřáku stupidity. Špatně naladěný divák prohlásí, že to byla blbina bez špetky smyslu a bez jakékoliv hodnoty. Uvolněný a pohodový divák se chvílemi i zasměje a bere to všechno jako velkou nadsázku a prostě srandu. Jisté je, že Elizabeth prvoplánově provokuje, ale v podstatě se chová tak, jak by si to přál mnohý z nás, ale z různých důvodů si to nemůže dovolit. Její sobectví sice všichni hlasitě odsoudíme, na druhou stranu... vždyť jí přece rozumíme. Každý ví, že podvádět se nemá. Ale účel světí prostředky...Takže v podstatě je to velmi dobře odzrcadlený princip toho, jak to v životě funguje. Sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná,... nikdo si tě ani nevšimne.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Určitě zábavná komedie s neočekávaně snesitelnou Diaz. Na druhou stranu poměrně zklamání zapříčiněné vysokým očekáváním. Takových 62% si to zaslouží :) tj. 3+
kubas369
4 086 bodů
8
Největší mrcha kterou jste mohly potkat a ještě ke všemu je to učitelka.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Film na jedno skouknutí ujde a pobavý ale nic víc nečekat.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
Skvělá komedie s herečkou Cameron Diaz. Já miluju komedie ze školního prostředí. A tato je o učitelce, kterou vlastně ani učitelkou být, nebaví. Ale musím říct, že se potom do toho Elizabeth s vervou pustila (když zjistila kolik dostane za to, že její třída bude nejlepší :D) a dotáhla to se svými žáky daleko (i když na začátku s nimi koukala jenom ne filmy).
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 212 bodů
5.5
Já vám nevím,tvářilo se to dobře,asi tam 10 minut..já osobně nesnáším golddiggers..a tento film je vlastně jen o zlatokopce kterou prokoukne její stávající a ona chce nový y kozy aby mohla ulovit novýho.Timberlake totální loser v této filmu