Mupeti

61%
Mupeti

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. Mupeti ve společnosti mnoha celebrit, které se ve filmu objevují v pro Mupety typických a utajených epizodních rolích zamíří na plátna kin 12. ledna 2012.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Velmi sympatický film, který dokáže jistou nostalgii přenést i na ty, kterým se po Muppetech vlastně nikdy nestýskalo. Vtipná hra s klišé a neustálé shazování sebe sama se s trochou toho moralizování nijak nebilo. Opakování některých vtipů nevadí. Zrůdnému dabingu se vyhnout obloukem!
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
To nadšení z Mupetů vysloveně čiší, takže je víc než jasné, že pro Segela tohle vysněné dílko opravdu hodně znamenalo a při psaní scénáře si dal sakra záležet. Soundtrack je hodně povedený, gagy a camea fungují, takže pokud někdo hledá bláznivou komedii, u které bude mít celou dobu nadšený úsměv, jsou Muppets jasnou volbou. 7.5/10
bayern
13 716 bodů
5
V dnešní době je velká móda dělat z různých přitroublých seriálů velkofilmy a dotáhnout do kina chudáky rodiče z natěšenými dětmi,kteří potom samozřejmě chtějí mít všechny tyto postavičky doma.Film se nebo nemá děj,ve finále,když se nad ním zamyslíte,tak nakonec není ani pro děti,protože tomu nemůžou rozumět a snad jen ty postavičky jsou hezky udělané.

Dodatečné informace

Původní název:
The Muppets (více)
  • USA Mupeti
  • USA The Muppets
Premiéra v ČR:
9. 2. 2012
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
45 mil. USD
Tržby:
165,18 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mupeti je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Mupeti


Powered byJustWatch