Apollo 18

58%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Footage filmy nemůžou fungovat bez reálného chování hrdinů, A posádka Apolla 18 vypadá, jako by NASA sebrala skupinu chlápků z hospody a poslala je náhodou do vesmíru. Je to přesně ten typ hororu, kde chodí blondýny v noci venčit psa do lesa, když kolem běhá maniakální vrah. Jen si to představte na Měsíci.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Hezký způsob jak oblbovat lidi. Raději bych koukal na Vetřelce. Film mě v prvé řadě pobavil, Hezký způsob jak oblbovat lidi. Raději bych koukal na Vetřelce. Film mě v prvé řadě pobavil, zvlášť ti tajemní broučci.
pantak
pantak
3 367 bodů
8.5
Copak se odehrálo na Měsíci a dodnes se o tom neví.NASA to umí utajit.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Autentický styl found footage v efektu,děsivou atmosférou s řetězovou sekvencí kamer,naprosto působivým ZVUKEM a prolínáním střihu s prostorem tajuplného prostředí Měsíce,kdy se ve zlomku vteřiny divák přesune na každý detail v bezprostřední blízkosti(zpracování-tohle stálo jen 5 milionů?!)Čím více se blížíme k závěru tím v nás roste napětí za kterým G.L-Gallego směřoval a ikdyž neudržel závěr na maximum vytvořil velmi silný snímek s dějovou strukturou,která jde především za svým primárním cílem za kterým film hororově směřoval.
hp24
2 833 bodů
7
Apollo 18 je povedena variace na Paranormal Activity 1-4 nebo Zahada Blair Witch a podobne. Docela verohodna kamera, ktera by divaka strhla mezi ty, kteri veri konspiracim a mohl tak nabyt dojem, ze jde o dokument a archivni realne zabery. Zejmena kdyz astronauti najdou pozustatky ruske expedice - pak ze soveti nebyli na Mesici....
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
8
Celkem dobrý, ale kdyby si to celou dobu udrželo tu počáteční dokumentární formu s rozhovory, přičemž by tam pak začali mluvit třeba lidi z ministerstva obrany...To by bylo super a zábavnější.
Narcipes Freak
Narcipes Freak
308 bodů
8
Výbornej Found-footage sci-fy horůrek, zasazenej na kamnitej povrch měsíce, kterej je vlastně o hodně míň kamenitej než by se mohlo zdát. Pro fanouška subžánru bomba, ale normálního diváka by mohlo naštvat zpracování, který věci ukazuje tak, že už vlastně téměř nejsou vidět. Což ale vůbec nevadí. Proč by mělo?