Muži v černém 3

74%
Muži v černém 3
Plakát traileru

Muži v černém 3 - agenti  J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) - jsou zpět. J během svých 15 let s Muži v černém viděl spoustu nevysvětlitelných věcí, ale nic, ani mimozemšťané, ho nedokáže tak zmást jako jeho sarkastický, tajnůstkářský partner. Ale když je život agenta K a osud planety v ohrožení, musí agent J cestovat v čase zpět do minulosti, aby dal vše do pořádku. J objeví, že existují tajemství o vesmíru, o kterých mu K nikdy neřekl – tajemství, která se mu odhalí, když se spojí s mladým agentem K (Josh Brolin), aby zachránil svého partnera, agenturu a budoucnost lidstva. 

 




Recenze: Muži v černém 3

Kinobox.cz
50%

Muži v černém 3 jsou nevýrazná jednohubka, která dokáže v momentech vykouzlit nostalgický úsměv, na salvy smíchu to ale tentokrát není. Jen připomenutí jedné (kdysi velké) série. Těžko říct, jestli budou mít po letech tihle agenti úspěch. V našlapané sezóně působí jako kapka v moři.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Druhý díl tuhle značku takřka pohřbil a tak není divu, že uběhla slušná porce let, než vznikl díl třetí. Na režisérskou židli opět usedl Barry Sonnefeld a před kamerou se vrátilo duo Jones-Willis. Ještě před natáčením, tak bylo jasné, že se díl musí podařit a ono se tak i stalo. MIB fungují opět skvěle a jako rozlučka agentů J a K je dozajista důstojná.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7.5
Důstojné rozloučení s touto MIB dvojicí. Příběh propracovaný až překombinovaný, ale držel se zavedené linky a kabátu MIB. Zábavná akční komedie a role, která Willovi Smithovi seděla, jako prdel na hrnec. Malá skvrnka na kráse je to, že jsem po desetileté odmlce čekal trošku lepší efekty.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Uběhla poměrně dlouhá doba od uvedení druhého dílu. Tvůrci se dnes hodně vracejí ke starým sériím různých titulů a nevynechali ani Muže v černém. A protože jsou k dispozici nové technické možnosti, dostalo se třetímu dobrodružství formát obrazu ve 3D. Will Smith a Tommy Lee Jones jsou přesně takový, jaké si je pamatujeme. Ale je možné přinést do příběhu něco nového? Ale ano! Agent K se dostane do ohrožení a agent J aby mu pomohl, se musí dostat do minulosti. A je to. Došlo na cestování v čase. A tak nám tu zůstane jen Will Smith se svou komičností, což táhne celý snímek a díky němu to celé drží pohromadě. Mladého K si střihnul Josh Brolin a po pravdě, svým výkonem jakoby T.L.Jonesovi vypadl z oka. Určitě snímek dopadl lépe, než předchozí díl.

Dodatečné informace

Původní název:
Men in Black III (více)
  • USA Muži v černém 3
  • USA Men in Black III
  • USA MIB 3
Premiéra v ČR:
31. 5. 2012
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
225 mil. USD
Tržby:
624,03 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Muži v černém 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Muži v černém 3


Podobné


Powered byJustWatch