Czech Made Man

62%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Další z mnoha českých,který mne svým obsahem a formou příliš neoslovil. Jan Budař je fajn a občas i dokáže slušně pobavit,ale není to zas tak výborné,aby jsem byl dostatečně spokojený. Tomáš Řehořek se nejspíše inspiroval Guyem Ritchiem,jenže nedosahuje takových kvalit,aby dokázal smysluplně odvyprávět celý děj.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
1
Fakt děs-běs, sice je to dobrý nápad - společenská satira polistopadového Česka, ale řemeslně hrozně amatérská, nedotažená, polopatistický komentář ke všem fázím děje, Budař v nekonečném sledu bizarních převleků ... Bizarní - to je asi nejlepší a nejshovívavější možná charakteristika tohoto pokusu - o filmu se dá mluvit jenom stěží (dnes ho vidím podruhé a je to určitě naposledy).
  • (malé) za vtipný konec a výborně hrajícího Norberta Lichého (ale ten je dobrý ve všem)
  • (velké) za vše korunující herecké obsazení: Brožová, Kočičková, Magnusek (!!!)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Nebýt Čech, napíšu "jakýsi východoevropský režisér si hraje na Guye Ritchieho" a budu to brát jako úsměvnou frašku. Něco jako Bollywoood. Jako Čech se ale musím cítit vyloženě v ohrožení. Budou snad takhle vypadat naše filmy? Z bláta do louže!
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Parádní vizuál a Budařova neskutečná one man show. Řehořek je velký příslib do budoucna, tady to ale ještě nebylo úplně dokonalé. Ovšem na české poměry je CMM bomba...6/10
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
║Rozpočet 24 mil. Kč║Tržby ČR 5 608 980 Kč║Diváci 49553║ Budař příjemně překvapil a já se nasmál snad víc než jsem chtěl. Na Česko super film :) 69%
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6.5
Dlouhý okomentovaný videoklip, který pobaví, který přeruší písničky, který mohl trvat 28 minut nebo 82 minut, který je zručně natočen, který má skvělou klipově reklamní kameru, který má výborného Budaře v epizodních převlecích, či nalepených vousech, který má dobré obsazení v Steindlerovi, Bjelacovi, Lichým..,který je reklamou na koks a jiné drogy, podvody a sexy zábavu.
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Tenhle snímek mám nově ve filmotéce na blu-ray od Vánoc, ale podíval jsem se na něj teprve nyní, po cca půlroce, když uzrála nálada. A nezklamal. Film je krásně barevně stylizovaný, nápaditě sestříhaný a dobře zahraný. Budař v duchu své excentrické role hláškuje jak o život a jeho způsob vyjadřování strhne. Potěšily i podpůrné role Kateřiny Brožové a Milana Steidlera. Škoda je, že film nešel trochu více k jádru věcí (co CZ man vlastně v Japonsku přesně dělal?), nicméně jako barevná freska naší kolemsametové doby je okouzlující.