Zkus mě rozesmát

73%
Zkus mě rozesmát
Ve filmu Just Go With It si plastický chirurg začne romanci s mnohem mladší učitelkou, využije svou loajální asistentku, aby předstírala, že je jeho nastávající ex-manželka, aby zamaskoval lehkomyslnou lež. Když toho selže mnohem víc, musí se do toho plánu zatáhnout i děti asistentky a všichni míří na víkend na Havaj, který změní životy všech zúčastněných.



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Adam Sandler je tak specifický herec,že jeho filmy řadím do speciálního žánru zvaného - Sandlerovky. Jsou typické tím,že zde Sandler hraje pohodové týpka,humor je zábavný a ve snímku vystupují převážně Adamovi kamarádi. To všechno je případ tohoto snímku,který dokáže velmi dobře rozesmát.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Lepší z amerických romantických komedií, přesto nejsem ochoten dát více než 65%. Jennifer Aniston a Adam Sandler jsou mistři těchto laciných, někdy i hezkých komedií plných dvojsmyslů a přetvářek. Zde to vyšlo tak na půl. Chvíli nuda a kýč malou chvilku zábava a smích.. drtivá většina filmu vhodná jako pozadí pro důležitější práci. Neurazilo, nenadchlo..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
9
Další romantická komedie s Adamem Sandlerem, kde mu skvěle sekunduje velmi sympatická Jennifer Aniston. A pravdou je, že herecký koncert tu má hlavně Jennifer, na které to celé v podstatě stojí. Lehký nekřečovitý humor ve velmi povedeném příběhu je zárukou odpočinkové podívané pro každou diváckou generaci. Jistě, místy je děj dosti přitažený za vlasy, ale komu to vadí? Odpůrcům tohoto žánru? Mnohé romantické filmy se zaměřují hlavně na citové záležitosti v růžových barvách, ale tento snímek se všem těmto pravidlům úspěšně vyhýbá. Zápletka je stavěná na typické mužské ješitnosti s cílem dosáhnutí svého partnerského cíle a že to skončí tak jak to skončí, muselo být všem divákům jasné už od prvních minut děje. Tedy nenáviděná předvídatelnost? V jistém smyslu ano, ale opět. Komu to vadí? Snímek je velmi povedený a pro Sandlera je to další velké plus.


Dodatečné informace

Původní název:
Just Go with It (více)
  • USA Zkus mě rozesmát
  • USA Just Go with It
  • USA Skús ma rozosmiať
Premiéra v ČR:
14. 4. 2011
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Zkus mě rozesmát je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch