Velká vánoční jízda

71%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Animované filmy mám rád a to hodně,ale velká vánoční jízda mi teda vůbec nesedla. Zdálo se mi to až moc zbrklé,divoké a chaotické. U takových filmů se chci bavit,ale v tomto případě jsem se spíš nudil. Možná jsem se párkrát pousmál ale ve výsledku je to rozhodně jeden z těch slabších animovaných filmů.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jestli vás taky vždycky zajímalo, jak Santa Claus (potažmo Ježíšek) zvládá za jediný večer navštívit všechny děti, tak tady máte parádní vysvětlení. Nejlepší letošní vánoční pohádka. 7.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Velice milý a dostatečně vtipný animák s vánoční tématikou.
Toren
Toren
5 165 bodů
8
7/10. Čekal jsem klasický průměrný animák od Sony, ale spojení s Aardmanama (Spláchnutej, Slepičí úlet) tu lze okamžitě vycítit. Ohromná kanonáda gagů, vizuálních fórů a groteskních pohybů dělá z této vánoční pohádky našlapanou jízdu, která je ohromně sympatická, zábavná a hlavně rozmáchle akční! Zcela bez obalu - užil jsem si to.
kubas369
4 086 bodů
8
Jo to se Santovi pracuje, když má armádu dobře vycvičených elfů. Jinak slušná taškařice.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Skvěle pojatý oreginální animák kterým dokazuje Ardman že to umí i s 3D animací která docela dostne a jak jinak než že suprově no pokud jde opříběh nejde o nic zas tak originálního a scénář je vcelku prostý ale
  • humor
  • animace
  • nic moc příběh
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Ani jsem nějak nic moc nečekal a taky jsem nic moc nedostal. Průměrná animace a podprůměrnej příběh o doručování jednoho zapomenutýho dárku. Postavy jsou veskrze nesympatický, vtipů minimálně. Aspoň, že to relativně svižně odsejpá, na vypnutí mozku a zabití hodiny a půl asi v pohodě, ale to je tak vše.
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10
farb
farb
2 064 bodů
8
Kouzelné. Tolik nápadů, vynalézavosti a zábavy... Opět se klaním studiu Aardman.