Hop

55%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Občas nastane doba kdy dostanu neuvěřitelnou chuť na nějaký rodinný snímek u které se nemusí vůbec myslet. Tohle je případ tohoto snímku,který se mi naskytl v pravém čase a já se u tohoto bubnujícího králíka velmi dobře pobavil. Děti z toho bude v sedmém nebi.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5
Inu.. americké velikonoce, smíchané animované postavičky s reálnými herci. Natočeno hlavně pro děti, ale i tak si troufám říci, že je spousta lepších snímků u kterých se děti pobaví víc. Mě se film moc nelíbí, ale není to nic, co by mi vysloveně vadilo. Pro mě je to snímek typu jednou a dost. 50%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nenáročná oddychovka, která mohla být mnohem lepší, kdyby ten králík nebyl většinu času na zabití. Ale u dětí to uspělo, takže asi ok.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Hodně přeslazená komedie. Ve filmu se objevili snad jen tři scény u kterých jsem se opravdu zasmál na plno. Jinak jde jen pro děti určenou pohádku.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Tak nesympatického kresleného hrdinu jsem ve filmu snad ještě neviděl. V mnoha ohledech otravný poloanimák, který obsahuje minimum fórků pro malé i velké. Většinu času je to utahaná nuda s pár vychytávkami (globus ve tvaru vajíčka, těžební vrt má kloub ve tvaru králičí hlavy), dvěma geniálními vtipy (E.B. předstírá panenku a David Hasselhoff utrousí dost možná nejlepší hlášku své kariéry) a tunou vaty, díky které se zdá podívaná minimálně dvakrát delší, než je. Výchozí, ne úplně marný nápad o králíkovi, kterému se nechce převzít rodinný podnik, se nepovedlo pořádně rozpracovat. Děti to nezabaví, protože se málokdy něco opravdu děje, dospělý bude vyloženě frustrovaný z toho, jak nelogicky je film poskládán (na jednu stranu nemá E.B.ho nikdo vidět, na tu druhou ho Fred klidně vezme na jídlo do restaurace). V podstatě průser, který se zaplatí jenom proto, že králík vypadá na plakátech docela roztomile. P.S. Kaley Cuoco je tam asi tak 5 minut.