Ghost Rider 2

35%
Ghost Rider 2

Johnny Blaze se nyní ukrývá ve východní Evropě a stále bojuje se svým prokletím Ghost Ridera, ďáblova lovce. Johnnyho kontaktuje kněz Moreau, který ho požádá, aby našel chlapce jménem Danny a ochránil ho právě před ďáblem, který se do něj pokusil převtělit. Podaří se Johnnymu Dannyho najít dřív než ďáblovi, který po něm pátrá, zachránit tím chlapcovu duši a tím i tu svou?

 




Recenze: Ghost Rider 2

Kinobox.cz
45%

Jenže jít do kina, abych se zase jednou zasmál Cageovi? To je laciný vtip a takové, jak známo, mohou přijít draho. Naposledy se totiž vždycky směje Cage.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Obrovské zklamání. Ghost Rider 2 je strašná slátanina,která balancuje na hranici trapnosti. První díl je podle tohoto braku excelentní podívaná. Doufám,že další pokračování už v plánu není,protože s takovou sestupující kvalitou by jsme se dostali až na samé dno a to by si Ghost Rider nezasloužil.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
5
Druhý snímek o slavném ďábelském komiksovém motorkáři už vypadá jinak, ale přeci jen ještě poněkud nevalně. Speciální CGI efekty dokonalé, scénář prostý, rychlejší tempo, ale celkově stejně jakoby tomu ještě něco chybělo. Tvůrci se tu ničím nezdržovali a neustále šli ve vývoji hlavní dějové linky k věci. Místy je tak děj značně zkratkovitý a psychologická stránka věci Johnyho Blaze nejen že nefunguje vůbec, ale spíše vyznívá až směšně. Komiksové příběhy to holt s přepisem na stříbrná plátna nemají pranic jednoduché. Tak či onak, vždy je něco špatně. Ghost Rider je zkrátka další nelehký a dosti tvrdý oříšek, na kterém si filmoví tvůrci vylámou zuby, ať se budou snažit sebevíc. Ale za pokus to stálo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
If you can read this note, you' ve just been Caged. Hell yeah!

Dodatečné informace

Původní název:
Ghost Rider: Spirit of Vengeance (více)
  • Spojené arabské emiráty Ghost Rider 2
  • Spojené arabské emiráty Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Premiéra v ČR:
1. 3. 2012
Distributor:
Falcon
Země původu:
Spojené arabské emiráty, USA
Rozpočet:
57 mil. USD
Tržby:
132,56 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Ghost Rider 2 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ghost Rider 2


Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch