Dredd

72%
Dredd
Plakát traileru

Nejnovější adaptace známého komiksu a nekompromisním futuristickém soudci. Dredd (Karl Urban) je povolán s nováčkem (Olivia Thirlby) k případů tří brutálních vražd v jedné z vysokých budov Mega City One. Budovu ovládá Ma-Ma, které se vůbec nelíbí, že jí někdo čmuchá v rajónu. Nechá proto celé místo uzavřít a na hlavu soudce a jeho mladé kolegyně vypíše odměnu.




Recenze: Dredd

Kinobox.cz
85%

Dredd rozhodně není bezchybný. Pár momentů by si zasloužilo prokrátit, ne každá "drsňárna" funguje tak, jak by bylo záhodno. Přesto se nelze ubránit nadšení. Pokud tvořit důsledné adaptace, tak nějak takhle. Snad to diváci postupem let více docení. V kinech se tak - bohužel - nestalo.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Karl Urban v podání Dredda zachraňuje vše co před 17 lety Sly zpackal. Film má vše co se od něj očekává a i tak vám dá přece jen o něco navíc. Brutalita,která se nijak nemaskuje a je jedno jestli jste muž,žena nebo dítě. Od začátku je vám úplně jasné jakým směrem se film bude ubírat a jak vše musí skončit,ale při sledování této pecky si říkáte: No a co ? Dredd je konečně zfilmovaný tak,že se za to nemusí stydět a s protaženým ksichtem Karla aspiruje na jeden z nejlepších akčňáku roku 2012
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Tohle je přímočaré zpracování známého komiksového hrdiny.. bez zbytečných kudrlinek, film s nebojí pár kapek krve a je to solidní brutalitka. Všemu napomáhá droga, která zpomaluje rychlost vnímání času. Skvěle zahraný soudce Dredd, skvěle zahraná jeho parťačka. Krásná přímočará akce s dobrým vizuálem.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Je až bizarně vtipné, jak strašně moc je tomuhle filmu jedno všechno, co tak upachtěně řeší jiné podobné kousky. Dredd je prostě badass polda, co zabije všechny, co mu chtějí bránit vykonávat povinnost. Nemá pozadí, nemá vývoj, nemá osobnost. Celou dobu vedle něj cupitá sexy blondýna, takže si říkáme "jo, jasně, románek na obzoru", ale kdepak - jemu to ukradené - on si jde za svým cílem. Kašle se tu na klišé i originalitu, prostě se jen jde kupředu. Svým způsobem je ale ten film svou absolutní a místy až absurdní vyprázdněností všeříkající.

Dodatečné informace

Původní název:
Dredd (více)
  • USA Dredd
  • USA Dredas
  • USA Dredd 3D
  • USA Ha'shofet Dredd
  • USA Judge Dredd
  • USA Sudija Dred
  • USA Yargiç Dredd
  • USA Дред 3D
Země původu:
USA, Indie, Velká Británie
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
41,04 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Dredd je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch