Zakázaná zóna

59%
Zakázaná zóna
Plakát traileru

Před šesti lety objevila NASA možnost mimozemského života v naší sluneční soustavě. Pro vzorky vyslali vesmírnou sondu, která se ale při návratu nad Mexikem rozpadla. Brzy poté se začaly objevovat nové formy života a půl země bylo uvaleno do karantény jako INFIKOVANÁ ZÓNA. Právě skrz ní musí projít dvojice hrdinů, aby se dostali zpátky do USA.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Ve své komornosti v podstatě originální a sympatické. Připomíná to Darabontovu Mlhu s ještě větším důrazem na zbavení se základních klišé monster-movies.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7.5
Vlastně to není ani tak o konci světa, jak ho známe, ale spíš o dvou lidech, kteří se sbližují za celkem netradičních okolností. Není bez zajímavosti, že to má celé nádech stále aktuální emigrantské problematiky, ve které se dostali na druhou kolej prakticky všichni lidé. Už zkrátka dominuje jiný druh. Pár zajímavých záběrů, pár tradičních vztahových tahanic, několik působivých scén a docela fajn atmosféra „nového světa“, který není až tak fantastický, aby se jednou nestal naší realitou. Škoda, že se podobné „malé-velké“ filmy netočí i u nás.

Dodatečné informace

Původní název:
Monsters (více)
  • Velká Británie Zakázaná zóna
  • Velká Británie Monsters
Země původu:
Velká Británie
Rozpočet:
0,5 mil. USD
Tržby:
5,64 mil. USD (celosvětově)

Další z kolekce Zakázaná zóna


Podobné