Kung Fu Panda 2

75%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Jednička byla luxusní záležitost a nabídla nám zcela nové hrdiny a prostředí. Tohle už samozřejmě dvojka nesvede, tak musí zaujmout hlavně dějem. Jenže ten zas tak výborný nebyl jak bych si přál. Každopádně se stále jedná o skvělý animák, který má nad konkurencí trošku navrch.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6
Nevím proč mi vlastně Kung-fu Panda nepřirostla k srdci. Je to asi až moc velký dobrák. Celá ta jeho parta je až moc dobrácká a to prostě omrzí. Animace je velmi slušná, příběh standardní, ničím nepřekvapí a chvílemi je to i sranda. Za mě je mírný nadprůměr.. 60%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Z vynikající jedničky zbyla jen dobře zrežírovaná akce. Chybí tomu ale svěžest a originalita. Přesto silný nadprůměr v rámci animovaných rodinných podívaných.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Protože jsem náhodně znovu-zhlédl první Pandu pár dnů před tímhle pokračováním, musím souhlasit s tím, že nějaký složitý děj se tady opravdu neřeší a jde jen o rozmáchlou nahláškovanou akci, což je hlavně ve srovnání s první části prostě trošku málo...6/10
lamps
lamps
15 150 bodů
7
Hmm... Od skvělé jedničky se to dost liší. Povedených hlášek už tu tolik není, zato bláznivé akce, kopanců a kung fu hmatů si divák užije až až. Příběh opravdu není nic moc, spíše se jedná jen o tisíckrát ohrané klišé, ale na druhou stranu Po je pořád stejnej sympaťák a dojem docela slušně pozvedá i velmi pěkný český dabing(Procházka). Ztráta času to v žádném případě není.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Více akce, méně humoru. I takto by se to dalo popsat. Některé souboje byli až moc svižné a nepřehledné a mladší publikum by v tom mohlo mít zmatek. Různá gesta Poa mě doháněla k smíchu a docela mě pobavil. V tomto pokračování je o dost více emocí než v předchozím.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
O proti jedničce samozřejmě dvacet kroků zpět, ale stejně to má tolik dobrých chvil, že si to prostě zaslouží uznání.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6.5
V detailech sympatické, coby celek ale značně nafukované a v zásadě zbytečné pokračování (ve smyslu = nemá moc co vyprávět, převážně exhibuje). V podstatě jsem se nenudil, protože kadence vtípků je na solidní úrovní a akční scény mají docela drajv. Od Disneyho videosequelů to ale v podstatě dělí jen lepší vizuální kabát (a trochu promyšlenější fórky). Solidní datadisk k jedničce? Určitě. Plnohodnotné pokračování? Zdaleka ne. P.S. 3D je ZLO. K ničemu to není a akorát člověk dobrou třetinu mžourá na plátno, protože je v tmavších scénách houby vidět.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Ze začátku nás Po zahrne hromadou příšerně trapnejch vtipů. Ale pak se to rozjede skoro stejně jako jednička a je to zase ta stará akce a skvělej humor. Je to hroší než jednička ale né o tolik. Slabší ****.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Už důvod vzniku dvojky předpovídal, že nebude tak kvalitní jako první díl. Hudba a animace sice parádní, ale ostatní na pytel. 62%