Drive Angry

58%
Drive Angry
Plakát traileru

Milton, otrlý zločinec, uprchl z pekla za svou poslední šancí na vykoupení. V úmyslu má zastavit zločinecký kult, který zavraždil jeho dceru. Má tři dny na to, aby jim překazil obětování miminka jeho dcery při úplňku. Připojí se k němu mladá sexy číšnice, která nabídne Miltonovi své nadupané auto po ex-příteli.Ti dva jsou na celému kultu na stopě a sami přitom mají v patách policii. Horší ale je, že Miltona sleduje také záhadný zabiják, kterého poslal sám ďábel, aby Miltona přivedl zpět do pekla. Hnán nejsilnější motivací musí překročit Milton hranice lidských možností, aby pomstil smrt své dcery dřív, než jeho poslední šance na vykoupení zmizí.Filmové plakátyDrive AngryVideo ukázky* Drive AngryHledat WB filmTipy pro hledání:Drive Angry , Méďa Béďa , Obřad




Recenze: Drive Angry

Kinobox.cz
60%

Mnohem lepší je William Fichtner, který si pozici ďáblovy pravé ruky viditelně užívá a z naprosto každé jeho scény vyzařuje požitkářství a kultovní status. Jak už to tak bohužel u nejlepších vedlejších postav bývá, má Fichtner ukrutně málo prostoru a nejspíše se nikdy nedočká vlastního filmu, za což by měli hollywoodští producenti skončit v pekle.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Akční výplach,který se nesmí brát vážně,protože ba vám jinak explodovala hlava. Snímek má velmi slušné tempo a vizuální stránku. Jelikož se jedná o béčko,tak je snímek plný skřípajících dialogů. Za poslední léta je to jeden z nejstravitelnějších snímku Nicolase Cage.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Tento akční scifi hororo thriler mi vůbec nevadí. Když to beru s nadsázkou, tak je to vlastně docela slušná akční podívaná.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Bohužel to není ultimátně špatný film, takže si ho nejde tak docela užít, ale rozhodně je s ním sranda. A Fichtner už si zaslouží hlavní roli v nějakém áčku.


Dodatečné informace

Původní název:
Drive Angry 3D (více)
  • USA Drive Angry
  • USA Drive Angry 3D
  • USA Smrtonosná jazda 3D
Premiéra v ČR:
3. 3. 2011
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
40,91 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch