Na plovárně

82%
Na plovárně
Plakát traileru
Televizní talk show "Na plovárně" se objevuje na obrazovce hlavního programu České televize od 7. 1. 1999, kdy jako prvním hostem Marka Ebena byl Michael Kocáb. První díly byly natočeny v prostorách zrekonstruované pražské "Občanské plovárny" (odtud název). Poté se natáčení přesunulo do příjemného prostředí klubu Avion. Tady nalezl štáb plné pochopení, skvělé zázemí a klid pro práci. Natáčení "plovárny" není časově omezeno a po sestřihu jeho vysílací podoba činí cca 25 minut. Nejedná se o žádnou bulvární nebo investigativní žurnalistiku, ale o klidné a milé povídání se zajímavými lidmi z celého světa. Hostitel Marek Eben vybírá hosty k rozhovoru mezi českými i zahraničními osobnostimi z různých oborů lidské činnosti. Úmyslně nezve aktivní politiky. S těmi vede rozhovor až po ukončení jejich politické činnosti.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Marek Eben je velmi inteligentní člověk a má vynikající a trefný smysl pro humor. Tímto se nejvíce liší od druhého nejznámějšího českého moderátora Leoše Mareše. Za ta léta si vybudoval v televizních kuloárech respekt a i pro k němu na plovárnu dorazilo velký počet tuzemských a světových jmen. Rozhovory jsou vždy velmi příjemné a přirozené.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Marek Eben je pro tento typ pořadu stvořený. Já osobně na Plovárně nesleduji, působí to na mě chvílemi až pohřebním dojmeme, ale kdo tohle překousne a rád se něco inteligentní formou dozví o osobnostech, tak má tento pořad určitě rád. Na plovárně je stálice, tak má určitě své pravidelné diváky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Marek Eben je Pan Moderátor. A ten výběr hostů....lahůdka

Dodatečné informace

Původní název:
Na plovárně (více)
  • Česká republika Na plovárně
Premiéra v ČR:
7. 1. 1999
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění