Sherlock

90%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Kolem tohoto seriálu je obrovský Hype a tak jsem byl docela zvědavý jak kvalitní opravdu seriál je. Nakonec jsem docela zklamaný. Hold jsem zvyklý na klasiku - tedy Sherlocka ve své době a né se současnosti. Navíc mi moc nesedl hlavní představitel Sherlocka. Nic proti Cumberbatchovi,ale není mi jako herec moc sympatický.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
9.5
Seriál s odvážně novodobými reáliemi se prosadil spádem jednotlivých epizod, které popírají veškerá, i ta nejuznávanější předchozí filmová zpracování, aniž by se vůči nim vymezovala, a především výraznou ústřední dvojicí Holmes-Watson v podání B.Cumberbatcha a M.Freemana; jsou osobití, zábavní a srozumitelní i publiku narozenému v 21. století. Epizody mají spád a gradaci - podrobnosti pečlivě vypořádal ve své vyčerpávající recenzi "farb".
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Až všichni vystydnou, uvidí, že to je přinejlepším ok.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Dost netradiční zpracování příběhů Doylova slavného hrdiny, aneb jak by to vypadalo, kdyby Holmes řádil v 21. století...Pilot byl rozhodně víc než fain, a tak dám celé sérii určitě šanci (ani o dost slabší druhý díl mě zatím neodradil) Btw pochvala pro casting, protože mezi SH a Watsonem to tady jiskří stejně tak jako v nedávném Ritchieho kinohitu..__3. díl je geniální. A já Sherlockovi musím vpálit i tu pátou hvězdičku...9/10
Fingon
16 886 bodů
8
První epizoda, Studie v růžové, skvělá, zábavná, svižná. Druhá epizoda o slepém bankéři se mi už líbila méně... ve třetí snad už vystoupí i Moriarty:)
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Niekedy je skrátka jednoduchšie zmeniť na knižnej predlohe úplne všetko, aby ste zaujali nových a mladých divákov. No nie vždy sa to podarí. A tu to vyšlo viac než dobre...
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
S1: Skvělá idea, skvělé obsazení, vizuál a přechody scén. Výborná ukázka, že Britové umí odpovídat Americe velmi tvrdě. S2: Možná ještě lepší, než původní. Finále správně osudové a vypointované. S3: Bohužel, po druhém díle vzdávám. Jako by tvůrci zapomněli, co dělá Sherlocka Sherlockem, případy navíc neumí zaujmout a držet tempo. Je mi líto, že zrovna tento seriál si mě neudržel, hodně bych chtěl opak.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
9
Co vznikne, když se spojí genialita a bezemočnost Sheldona Coopera, arogance a instinkt Gregoryho House, smysl pro detail a neukojitelné (vražedné) tempo Dextera Morgana, který zrovna nemá potřebu zabíjet? Ano, Sherlock Holmes.
  • mimořádně skvělí Benedict Cumberbatch
  • zpracování
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Moderní pojetí Sherlocka, to není až tak nic nového, jediné co tento seriál dělá výborným je hlavní herecká dvojice, Benedict se opravdu našel v této roli.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Jednoznačně nejlepší seriálové zpracování Sherlocka Holmese a zároveň asi nejlepší kriminálka posledních let. Jen tak dál a co nejvíc dílů v podobném tempu :)