Líbáš jako ďábel

49%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2
Kdysi Hitmaker české kinematografie Marie Poledňáková zapadla do šedých vod průměru. Nevím co se to se všemi tvůrci děje. Jestli časem ztrácí svůj čich na filmy a um,nebo je to touto dobou. Každopádně od filmu Jak se krotí krokodýly jsem ztratil v důvěru i v Poledňákovou a tímto filmem mne jen utvrdila v tom,že český film dávno ztratil svůj lesk.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Řekl jsem si, že se jednou podívám na film tak, jak ho vidí "obyčejný Čech" - tedy v televizi. Samozřejmě jsem tomu nevydržel věnovat pozornost. Reklamní pauzy byly v podstatě milým vysvobozením, protože reklamy na prací prášky a upoutávky na dvacátou osmou letošní reprízu Purpurových řek byly o několik řádů zábavnější než oslizlý produkt Marie Poledňákové. K tomu filmu ani není co říct. Jen že prostě "ne".
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Pamatuji si, že jsem viděl tento film v kině a náramně si ho užil. Přeci jen to je ale už 10 let, kdy opakování je matka moudrosti, takže jsem si dneska film pustil raději znovu. Pokračování Líbání už od první minuty útočí opravdu nádhernými záběry. Je s podivem, jaké se z toho stalo klišé, ale opět tu budu chválit výbornou kameru Vladimíra Smutného, neboť ten člověk zkrátka ví, jak prodat každý záběr. To samé mohou s klidným srdcem říct o hudbě Petra Maláska, který chápe, co je to "leitmotif" a to, jak ho umí kombinovat s tématikou zemí, kde se film odehrává, automaticky předčí kdejakého jiného skladatele (nejen v našich končinách). Chválím i střih, protože spád je přímo razantní a dokonce chválím i Poledňákovou, neboť hlášek je opravdu hodně, nápadů ještě víc a vážně jsem se celou dobu bavil a nenudil ani minutu. Dokonce to i celé sedí pohromadě daleko lépe než první díl a to jsem ještě nezmínil skvělé rozšíření castingu o role cizinců, neboť tam jsem se tetelil blahem už jen kvůli těm výkonům. Sakra, to mi to hezky sedlo.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
2
Trapný scénář, nevtipné hlášky, křečovité herecké výkony, hudba Petra Maláska taky nic moc. Až mě to mrzelo, protože vím, že Marie Poledňáková je pojem! Nebo spíš asi byla!! Ono "Líbáš jako Bůh" je rovněž snůškou hovadin a planých plků!
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
0
Když jsem to dneska viděl, bylo mi na blití. Jak tohle někdo může natočit? Naprostá sračka, která se nikdy neměla dostat na veřejnost.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
4
Spíš podprůměr. Jediný, kdo to táhne, že se člověk i zasměje, je Eva Holubová. Kdyby byl film jen o tom, jak svojí užvaněností a otravností české svérázné hospodyně ničí život svých afrických únosců, zatímco se ji snaží neuměle zachránit parta lidí, kteří o ni zase tak moc nestojí, bylo by to lepší.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4
Pokud máte rádi Zdeňka Trošku a Doktora od jezera hrochů, bláznivou grotesku ve stylu osmdesátých let, rozjetou Evu Holubovou, vše jakoby z německo-italské produkce, a taky se vám líbí, když že se Jirka Bartoška všemu směje, pak je to film pro vás. Kdyby v Marocké části hrál Bud Spencer a Terence Hill policajty a jejich kaskadéři zločince a pořádně se to řezalo, byla by to hezká vzpomínka na crazy komedie těch let. Musel by se ale vynechat "pražský," tak trochu vsunutý, děj.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Na filmu je vydět že šel k širšímu publiku ale to je celkem dobře humoru je víc o to je jen dobře herci jsou skvělé konec je sice taový přeslazený ale upřímně to je také dobře podle mne a taky zasazení je jedině dobře a pokud de o zpracování také super.
kawa
3 388 bodů
8
Překvapivě dobrá komedie u které se dá zasmát, místy je tak blbá a předvídatelná až se povedla. Ale za zmínku stojí především super kamera.
roque
roque
2 923 bodů
7
Asi tak středně zajímavý film. Ale ten plakát teda vůbec není hezký. A to by měl lákat lidi do kina :(