Trust

61%
Trust
Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Varující příběh pro všechny dívky procházející pubertou, které mají v oblibě internetové chatování s neznámým člověkem prezentující se jen pod nějakou přezdívkou. Nebezpečí si málokterá uvědomuje a do kterého zapadne ve svém věku velmi jednoduše. A když se s onoho oblíbeného neznámého vyklube uchyl, kterému jde jen o jedno, už je pozdě. A o jednom takovém případu vypráví tento snímek. Je zde vše, co se může přihodit. Pochopitelná naivita oné dívky a reakce rodičů jsou uvěřitelné a velmi deprimující. Vyšetřování, posměšky spolužáků, deprese vyústěná pokusem o sebevraždu, bezmocnost, to vše se může stát a tak tento film je takovým varováním. Vyprávění je pozvolné a netlačí se zbytečně moc na pilu. Herecké výkony jsou průměrné a do oné dívky se divák dokáže vcítit. Tento film by měl být ve školách promítán povinně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Poselství filmu je sice jasné, ale podané tak stupidní a nudnou formou, že se mi chtělo smát i ve scénách, kdy se to nepříslušelo.
Riverdon
Riverdon
7 389 bodů
2
Proč celý film koukat na úplně blbou holku a všichni s ní jednají v rukavičkách. Navíc je jí 14. Ta by potřebovala hlavně nařezat.

Dodatečné informace

Původní název:
Trust (více)
  • USA Trust
  • USA Zneužitá
Premiéra v ČR:
25. 11. 2011
Země původu:
USA
Rozpočet:
9,5 mil. USD
Tržby:
0,12 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Trust je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch