Láska a jiné závislosti

70%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Celé to balancuje na hraně romantické komedie a dramatu, ale ke každému to má stejně daleko. Humorné scény vznikají většinou pouze s Jakeovým bratrem, boužel jsou samoúčelné, stejně tak jako je zbytečná ona bratrova postava. Naštěstí chemie mezi Anne a Jakem celkem funguje, fain se na oba kouká, takže to není vysloveně průser...Každopádně od Zwicka jsem čekal určitě víc..5,5/10
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Název Láska a jiné závislosti je přinejmenším více než zajímavý, ale pokud čekáte stejnou originalitu u filmu, budete více než zklamáni. Slepenec všeho možného a ani Jaku Gyllenhaalovi ani Anne Hathaway jejich role nevěříte a jelikož scénář skáče od pitomé americké komedie do trapných srdceryvných výlevů nad katastrofou Parkinsonovy choroby. Jamie je svými eskapádami a proslovy když už nic tak alespoň trapný a Maggii je zde slepená do tak neuvěřitelné podoby, že Anne Hathaway skáče mezi různými pózami, opravdu je jí zde škoda, srovnám-li to s úžasnou přirozeností a lehkostí jež předvedla třeba v Jednom dni. Pravda je, že ten slepenec by nezachránil sebelepší herec.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
relativně vydařená romantická komedie.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Škoda těch klasických "amerických" momentů. Těch slaďáren už mam docela dost. Tady mě odrovnal hlavně konec. Marně jsem doufal, že mě film překvapí, ale nikoliv. Komedie vesměs celkem nudná i když se zajímavým námětem. Minimum hlášek a úchylnej brácha Gyllenhaala mě fakt pěkně sral. Dal bych tři, ale za vtíravej humor srážim hvězdu. 40%
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7
Takový romantický film s nádechem humoru a především sexu všeho druhu, kde se herci odvážili ukázat i své nejcitlivější partie. Nic extra na předchozí Zwickův triumf jako Odpor, ale i přes to je to film, na který se určitě dá koukat, trochu se zasmějete a zjistíte různé tajnosti lidské sexuální mysli.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Tohle se taky povedlo romantika,smutné i vtipné sceny.
kapi128
318 bodů
8.5
Velmi vydařený filmeček
lenka-staudova
270 bodů
10
Řekla bych sexy romantika, výborný vtip, pěkná hudba a hlavně výborný herecký výkon Anne Hathaway.Romantice až tak moc nefandím, ale dalo se :)