Láska a jiné závislosti

70%
Láska a jiné závislosti
Plakát traileru

Maggie (Anne Hathaway) je krásná a talentovaná umělkyně, která nenechá nic ani nikoho, aby ji spoutali. Jamie (Jake Gyllenhaal) je charismatický, nedoceněný byznysmen, který má konečně možnost ukázat co v něm je, když se stane zástupcem farmaceutické společnosti, která právě uvedla na trh neznámý lék Viagra, z něhož se postupně stane, í díky Jamiemu, lékařský – a kulturní – fenomén. Jejich setkání jim zpřehází život a hodnoty naruby.

Většina vztahů se vyvíjí od lásky k sexu. Vztah Maggie a Jamieho se od první chvíle odvíjí opačným směrem, což dává prostorne úplně typickému milostném příběhu, ve kterém si oba po čase nezávazného užívání s hrůzou uvědomí, že jsou pod vlivem nejrozšířenější drogy: lásky.

 

 




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Celé to balancuje na hraně romantické komedie a dramatu, ale ke každému to má stejně daleko. Humorné scény vznikají většinou pouze s Jakeovým bratrem, boužel jsou samoúčelné, stejně tak jako je zbytečná ona bratrova postava. Naštěstí chemie mezi Anne a Jakem celkem funguje, fain se na oba kouká, takže to není vysloveně průser...Každopádně od Zwicka jsem čekal určitě víc..5,5/10
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Název Láska a jiné závislosti je přinejmenším více než zajímavý, ale pokud čekáte stejnou originalitu u filmu, budete více než zklamáni. Slepenec všeho možného a ani Jaku Gyllenhaalovi ani Anne Hathaway jejich role nevěříte a jelikož scénář skáče od pitomé americké komedie do trapných srdceryvných výlevů nad katastrofou Parkinsonovy choroby. Jamie je svými eskapádami a proslovy když už nic tak alespoň trapný a Maggii je zde slepená do tak neuvěřitelné podoby, že Anne Hathaway skáče mezi různými pózami, opravdu je jí zde škoda, srovnám-li to s úžasnou přirozeností a lehkostí jež předvedla třeba v Jednom dni. Pravda je, že ten slepenec by nezachránil sebelepší herec.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
relativně vydařená romantická komedie.

Dodatečné informace

Původní název:
Love and Other Drugs (více)
  • USA Láska a jiné závislosti
  • USA Love and Other Drugs
  • USA Láska a iné závislosti
Premiéra v ČR:
7. 4. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
102,82 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Láska a jiné závislosti je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch