Micimutr

50%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Není to tak špatná pohádka. Spojení staré a nové doby sice v pohádkách nemusím, takže to snížilo dojem z ní. Libuši šafránkovou mám sice jako herečku velmi rád, ale tahle role jí nějak nesedla a staré dámy čí čarodějnice jí nejsou souzené. Příběh průměrný, efekty slušné.. 60%
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6
Já bych tuto pohádku oklasifikovala známkou "dobře". Libuška Šafránková dobrá, vtipná, její ironické šlehy alespoň mě pobavily, "přičmoudlý" kuchař Martin Dejdar rovněž občas pobavil. Rozhodně bych ji však neoznačila za "výbornou", i když ten efekt s přilétajícím drakem se povedl! Na Vánoce bych si také představovala spíš "Tři oříšky pro Popelku" než tady toto. Je to sice už hodně "okoukané", ale děti též vyžadují stále stejné pohádky, pokud se do některé zamilují. Místy jsem se přistihla, že myslím na něco jiného a pak jsem nevěděla, jak hlavnímu hrdinovi kouzelnice Micimutr vlastně pomohla. To by se nemělo stát!
Cettlovka
5 032 bodů
6
Lepší průměr. Líbila se mi herečka Marika Šoposká a herec Ondřej Novák. Jinak vcelku nic moc děj.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Tak když se mi děti ptaly celou dobu filmu, proč tam je ta Micimutr, proč může kouzlit, proč dělá to a to, kam se ztratil hlavní hrdina, proč je tam ten malej kluk, tak jsem se ujistil i já, že s tou pohádkou není něco v pořádku, kladné body zejména za nezvyklou výpravnost pohádek ČT
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Celekm slušná pohádka která překavpý solidním příběhem perfektníma hereckýma výkonama a taky i efektama které se celkem povedly ale pokud čekáte víc než televizní pohádku tak asi budete zklamáni.
  • herci,efekty.solidní příběh
  • působý i příběhem průměrně
guestka
guestka
2 304 bodů
2.5
Proč zeme, která točila nejlepší pohádky na světě, teď po roce 89, až na pár vyjímek, točí takové hrůzy!
siginho
siginho
649 bodů
0
Tohle je naprostá vražda pohádky! Jakákolliv "moderna" TAM NEMÁ CO DĚLAT.
filmomaniak
501 bodů
0.5
Tak tahle pohádka mi zkazila vánoce fakt díky za takovou hovadinu
  • celá pohádka
Bert
Bert
493 bodů
10
Myslím, že po dlouhé době zas jedna krásná pohádka! Libuška úžasná, jen mohla mít více prostoru, ale jinak skvělí. Herecké výkony všech herců perfektní, trikové scény propracované a samotný děj vtipný a s hlavou a patou.
sek
427 bodů
6
Tříšť lepších i horších nápadů, málokdy dotažených. Vlhká žínka, ze které se režisér Karas pokouší maximálním ždímáním udělat vodopád.