Méďa Béďa

55%
Méďa Béďa
Plakát traileru

Do Jellystonského parku už nechodí tolik lidí jako dřív a obchod tak vázne, proto se starosta Brown rozhodl park zavřít a pozemek prodat. To znamená, že rodiny už nebudou moci poznávat krásy přírody – a co je horší: Méďa Béďa a jeho kamarád Bubu budou muset opustit svůj jediný domov, jaký kdy měli. Postaven před největší výzvu svého života musí Méďa Béďa dokázat, že je opravdu chytřejší než průměrný medvěd a spolu s Bubem spojí síly s rangerem Smithem, aby společně našli způsob, jak park zachránit.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Animák mám velmi rád a vyrostl jsem při jeho sledování,proto jsem si tento celovečerní hraný snímek nemohl nechat ujít. Pravdou je,že nejsem úplně zklamaný. podle mne to mohlo skončit mnohem hůře. Méďa Béďa je přece jen pro děti a ty tento snímek rozhodně ocení. Je hravý a správně ujetý. Tomu odpovídají i herecké obsazení a patřičné ponaučení.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Méďa Béďa má daleko větší potenciál, než ukázal Eric Brevig. Neříkám, že je to špatný animák ,ale určitě to mohlo dopadnout lépe. Vtipné scény nechybí, ale to téměř v žádném animáku. Méďa Béďa bohužel zapadně do průměrné šedi v pestrém světě animovaných filmů.
sabule
14 227 bodů
2.5
Film mě zklamal,je to nuda a nemůže se vůbec pasovat a klasickým animákem.Čekal jsem něco podobného a i podobný scénář,ale toto se velmi nepovedlo!

Dodatečné informace

Původní název:
Yogi Bear (více)
  • Nový Zéland Méďa Béďa
  • Nový Zéland Yogi Bear
Premiéra v ČR:
3. 2. 2011
Distributor:
Warner
Země původu:
Nový Zéland, Nový Zéland, USA
Rozpočet:
80 mil. USD
Tržby:
203,51 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Méďa Béďa je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch