30 dní dlouhá noc: Doba temna

41%
30 dní dlouhá noc: Doba temna
Plakát traileru

Po incidentu za polárním kruhem se přeživší Stella Olemaunová přesouvá do zdánlivě bezpečnějšího Los Angeles. Snaží se lidi přesvědčit o tom, že upíři skutečně existují a ke smůle ostatních se její slova velmi brzy vyplní.




Recenze: 30 dní dlouhá noc: Doba temna

Kinobox.cz
35%

Nižší rozpočet, horší masky, slabší režisér a béčkové obsazení. Zůstaly jen působivé flashbacky z prvního dílu, díky kterým však o to víc vyvstane vizuální lacinost pokračování. Pokud hladovíte po krvi, vraťte se k osvědčené jedničce. Tenhle sequel vaši žízeň neuhasí.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Já bych to zase neviděl tak černě. Na to,že se jedná o video film jsem docela spokojený. Efekty byly docela slušné a akce taky nebyla zrovna dvakrát hrozná. Herci hráli celkem obstojně a jako výsledek je to celkem stravitelné. K jedničce si to nemůže ani čuchnout,ale to snad nikdo ani nečekal.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tak trochu zbytečnější pokračování. Bez náboje a né už tak hrůzostrašné jako jeho předchůdce. Velice slabé. Místama nudnější a bez dostatku živější akce. Spíše takový krimi-upírský film.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3.5
Bez chuti, bez zápachu, beze všeho. Bohužel ve všech ohledech slabší pokračování, které má svou laciností a režijní / hereckou sterilitou blíže k televiznímu Bladeovi, nežli k téměř geniálnímu prvnímu dílu. Neznalým jedničky to samozřejmě jako takové fiasko připadat nebude. Pro ty, kteří mají pod kůží výjimečné momenty z prvního dílu (a že jich nebylo málo), bude každá další scéna bez nápadu (což platí pro celý film) ostrým bodnutím do zad. Ani ti nejvěrnější by to neměli s Dobou temna zkoušet – z kterékoli úhlu nelze vyjít z tohohle boje jako vítěz.

Dodatečné informace

Původní název:
30 Days of Night: Dark Days (více)
  • USA 30 dní dlouhá noc: Doba temna
  • USA 30 Days of Night: Dark Days
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce 30 dní dlouhá noc: Doba temna


Powered byJustWatch