Rychlejší

63%
Rychlejší
Plakát traileru

Driver (Dwayne Johnson) má po 10ti letech strávených ve vězení jediný cíl – pomstít vraždu svého bratra, ke které došlo při nepovedené bankovní loupeži, a která vedla k jeho uvěznění. Teď, když je opět volný, konečně vyráží na svou misi s černou listinou v rukou… ale na stopě jsou mu dva muži – zkušený policajt (Billy Bob Thornton), kterému zbývá do důchodu pár dnů a mladý egocentrický nájemný vrah (Oliver Jackson-Cohen) s talentem na zabíjení a nově nalezeným rovnocenným protivníkem. Lovec je také kořistí. Je to závod o to přežít, nebo být zabit. Tajemství obklopující bratrovu vraždu se prohlubuje a na cestě se objevují nové skutečnosti, které naznačují, že Driverova černá listina nemusí být úplná.




Recenze: Rychlejší

Kinobox.cz
65%

Snaživá pointa totiž jen podtrhne slabé rozkreslení charakterů, díky kterému se divák nemůže skutečně angažovat. Faster není úplně blbý film, dokonce není ani vyloženě špatný. Je jen ohromně nedotažený a školácky roztěkaný. A to vzhledem k potenciálu bolí.


Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dwayne s chladným klidem a nesmlouvavě likviduje vrahy svého bratra. A jde mu to solidně. V závěru filmu je zajímavé rozuzlení a to je asi vše co stojí za zmínku. Celý film má své tempo a divák se nijak nenudí. Avšak jde o klasické téma i
  • zápletka
  • obsazení
  • děj
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
viac než o zbesilú akčnú jazdu ide o revenge flick akoby priamo vystrihnutý z filmov zo sedemdesiatych rokov. Rock pripomína viac nezastaviteľného terminatora ako muža idúcim za svojou pomstou a celé jeho počinanie by v skutočnom svete netrvalo viac ako pol hodiny, o logiku a realistickosť tu však nejde. Hlavne že to vyzera pekne (zvolené filtre sa mi celkom pačili ako i rôzne eye candy shots) a ma to vynikajúci soundtrack od Mansella. Rockove charizma je tu ako bonus na tejto príjemnej jednohubke...
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
4
Skvělé béčko. Jednoduché, ale stylové. Skála, Vítejte v Džungli a Rychlejší jsou tři filmy, které fungují, účinkuje v nich Rock, ale nehraje žádného nesympatického "sympaťáka" jako nyní. Druhá půlka je už ale docela nudná a dějově příliš nevyvrcholí.

Dodatečné informace

Původní název:
Faster (více)
  • USA Rychlejší
  • USA Faster
Země původu:
USA
Rozpočet:
24 mil. USD
Tržby:
23,08 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rychlejší je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch