Paranormal Activity 2

51%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Jiný dům, jiná rodina, avšak podobné události. A když se na scéně objeví dvojice Katie a Micah, vypadá to, že se to děje buď před událostmi předchozího snímku a nebo souběžně s ním. Opět se jedná o zavedený found footage a to jak z pozice průmyslových kamer po domě, tak i té ruční. Tentokrát tu máme šťastnou rodinku, kde vše funguje jak má a to až do chvíle, kdy se začnou po domě dít věci vskutku podivné. A ty očekávaně zesilují na intenzitě. Po divácké stránce se samozřejmě ví o co se jedná a co se bude dít, jen se neví kdy, kde a jak. Námět je tedy opět jasný, děj zásadní a nejjednodušší, jaký mohl být. Je také o něco děsivější, dokonce i více propracovanější, ale tu správnou atmosféru přeci jen hatí právě očekávání co se bude kde dít. Závěr je ve spojení s Katie, o které již víme, co se s ní děje. Jenomže i tady celé vyvrcholení vyznívá značně nelogicky. Každopádně její působení má širší rozměr a tak je opět předem jasné, o čem bude díl třetí. Jen nevíme kde a u koho.
lamps
lamps
15 156 bodů
4
Minimálně o třídu slabší než ucházející jednička, a ne pouze kvůli tomu, že je to v principu úplně stejný film. Já se prostě nudil, dvě třetiny filmu jsou nezáživné a pomalé a očekávaná gradace příběhu a nočních jevů mě tentokrát docela zklamala.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Nevím, nevím, snad v tomto pokračování bylo více aktivit. Dokonce mě dost mrazilo. Bylo to povedené a bavilo mě to. Atmosféra jakž takž byla solidní. No zažít něco podobného bych nechtěl.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Krom pár posledních minut je to nuda bez atmosféry a bez lekaček, nevím co bych k tomu více vyblil. Bojím se dalších dílů, to už vlastně je jedna zaručená hvězdička :-) 31%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Hrozná sračka. Ani jedna strašidelná scéna, jen hoďka a půl nudy.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Kamera je výborná,vše sehrané:celý team od režie přes střih po herce.Navázaní na jedničku je excellent !
tomhavlik4
103 bodů
1.5
Už jednička byla šílená blbost...
MareT.
MareT.
18 bodů
6.5
Vůbec ne tak špatné, jak někteří říkají. Pokud fandíte "hadncam" filmům, pokud máte rádi duchařské témata a pokud máte rádi nekonečné čekání, co se vlastně stane v téhle scéně, tak je to film pro vás