(K)lamač srdcí

70%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Dost příjemný film, který si hraje s klišé tak moc, až je originální. Sympatické a nenucené postavy se chovají docela uvěřitelně. Velké překvapení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
V rámci žánru "romantická komedie" je tohle asi nejlepší snímek za posledních pár (desítek) měsíců. Těží hodně z nádherných monackých exteriérů (skvělá reklama pro movitější dovolenkáře), ale hlavně z dost originální zápletky, která byla v tomhle francouzském podání téměr plně využita. Čistých 5 to sice není, ale jak říkám - v rámci žánru je tohle lahůka, kterou jsem tady dlouho postrádal, a proto nemůžu níž...9/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Úžasně zábavná romantická komedie se sympatickým hlavním hrdinou, lehkou komikou a řadou skutečně zábavných momentů. Romain Duris jako svůdce opravdu pobaví a Vanessa Paradis jako objekt jeho zájmu hraje rovněž velmi pěkně. Celkově se jedná o skutečně příjemný snímek na sobotní odpoledne.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
7.5
Už na Mamma Mia! jsem se dobře pobavil a Klamač srdcí zabodoval podobně. Lehká, příjemná komerce, kam by se hodil možná o 40 let mladší Belmondo :), ale Romain Duris nezklamal. Ne často se takto jednoduché filmíky zdaří.
farb
farb
2 064 bodů
7
Nádherná a dobře zahraná chytrá romance, která spolehlivě pobaví.
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
8
Výjimečně jsme se pobavili na "obyčejném" komerčním snímku. Lehké a příjemné.
Bajusa
Bajusa
482 bodů
8
Jasný důkaz toho, jak dobrý může být romantický film s průměrným námětem, když není z americké produkce!!! Proto 4 a půl *